GlucoFast от PEAK

PEAK

GlucoFast

12345    3.3/5  (8 гласували)
Категории: Качване на тегло Подкатегории: Бързи въглехидрати Разфасовка: 3000 грама, 60 Дози Съставки на продукта
49 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12758

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Малтодекстрин Гликемичен индекс 115 Ниска осмоларност Масивна модулация на инсулин Повече енергия Идеален транспортер Комплекс от витамини GLUCOFAST е средномолекулен въглехидратен хидролизат и се използва главно в спортовете за издръжливост като енергиен доставчик.

Поради своята инсулогенна функция и свойството си да увеличава гликогенните запаси в организма, този продукт е подходящ също и за културисти в качеството си на матрица за транспортиране на креатин и аминокиселини към мускулните клетки, респ. за ускоряване натрупването на маса.

Начин на употреба : Glucofast - 50 г (около 5 супени или 2 мерителни лъжици) разтворени в 250 мл вода или сок, по време или след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

GlucoFast от PEAK

GlucoFast

Категории: Качване на тегло
Подкатегории: Бързи въглехидрати    Марка: PEAK    Разфасовка: 3000 грама, 60 Дози
49 лв.