Weight Gain 3000 от QNT

QNT

Weight Gain 3000

12345    4.1/5  (10 гласували)
Категории: Качване на тегло Подкатегории: Гейнъри Разфасовка: 1300 грама Съставки на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10989

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изключително важен в началния период на покачване на мускулна маса, Weight Gain 3000 е необходимия съюзник, който ще ви набави всички хранителни вещества, които до сега не сте успявали, за да увеличите мускулната си маса.

Този мощен гейнър комбинира бързи въглехидрати – незабавен източник на енергия, с дълговерижни въглехидрати – необходими за възстановяване на гликогеновите нива в черния дроб.

Тази формула осигурява незабавен и продължителен прилив на енергия. Млечният казеин е необходим за да предотврати катаболното състояние, в което по принцип тялото изпада в края на тренировката.

Добавените витамини подобряват усвояването на всички активни съставки и поддържат организма в отлично равновесие.

Начин на употреба : Приемайте ежедневно 150 гр Weght Gain 3000, разтворени в 450 мл мляко. За максимален резултат, разделете това количество на 2 приема - след тренировка и между храненията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 02:53:35
  Collagen + Vitamin C / Powder за хранителни режими
  OstroVit

  Collagen + Vitamin C / Powder

  200 грама, 20 Дози
  2295 лв. 1148 лв. (-50%)
  Купи

  Collagen + Vitamin C / Powder


  Категории: За стави и сухожилия, Витамини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 200 грама, 20 Дози

  OstroVit Collagen + Vitamin C е висококачествена добавка комбинираща хидролизиран колаген с витамн C. Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин, в който размерът на молекулите е намален, чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули. Колагенът представлява 30% от общия протеин в нашия организъм и е основен компонент на съединителната тъкан. Той изгражда нашите сухожил...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Weight Gain 3000 от QNT

Weight Gain 3000

Категории: Качване на тегло
Подкатегории: Гейнъри    Марка: QNT    Разфасовка: 1300 грама
45 лв.