Ultra Mass Gainer от RSN

RSN

Ultra Mass Gainer

12345    5/5  (81 гласували)
Категории: Качване на тегло Подкатегории: Гейнъри Разфасовка: 2724 грама, 27 Дози Съставки на продукта
6395 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33875

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

RSN Ultra Mass Gainer e точният продукт за всеки, който цели покачване на килограми, без това да се отрази прекалено негативно върху натрупването на мазнини! RSN Ultra Mass Gainer може да се приема от спортисти, както и от не спортуващи хора, тъй като не съдържа допълнителни съставки, като креатин, енергитици и т.н., това го прави подходящ за всеки човек, който не може да си набави нужното количество въглехидрати от дневното меню или пък просто има нужда от покачването на няколко килограма за кратък период от време!

      висок клас суровини
      24 грама протеин в доза
      Само 1 грам захар в доза
      високо съдържание на качествени въглехидрати
      без стомашен дискомфорт
      уникален вкус

За разлика от други гейнъри, RSN Ultra Mass Gainer не съдържа захар и поддържа здравословни нива на кръвната захар. Добавеният суроватъчен протеин доставя аминокиселини към мускулите и поддържа положителен азотен баланс в продължение на часове.

Протеините са достатъчни за осигуряване на мускулния растеж, но това е невъзможно без подходящ източник на енергия каквито са въглехидратите. Почти всеки втори гейнър съдържа единствено бързоусвоима декстроза, която омазнява лесно, или малтодекстрин, който сам по себе си не е достатъчен.

Въглехидратите са основен източник на енергия за човешкото тяло. Те са от най-голямо значение за физическата издръжливост. Въпреки това въглехидратите с висок гликемичен индекс като захарта може да има отрицателен ефект върху производителността на вашето тяло и увеличаване на мастните депа.

Начин на прием: Приемайте 2 пъти на ден по 100г, разтворени във вода или мляко.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Ultra Mass Gainer от RSN

Ultra Mass Gainer

Категории: Качване на тегло
Подкатегории: Гейнъри    Марка: RSN    Разфасовка: 2724 грама, 27 Дози
6395 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
63.95 лв.
56.34 лв.