CREA FUSION от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

CREA FUSION

12345    3.7/5  (3 гласували)
-15%   52 лв.
4420 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12841

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Доставя три-креатин малат, прекурсори и транспортери на креатина (Р-алфа-липоева киселина, глюкоциамин, глюкоронолактон), които подобряват и усилват действието му в мускулните клетки.

Благодарение на това, креатинът се усвоява много по-пълно и се задържа по-продължително време в тялото. Аргинин-алфа кетоглутаратът е силен антикатаболик, усилва и задържа напомпването на мускулите по време и след тренировка. Таурина и ацетил л-глутамина предпазват мускулите от разграждане и подобряват възстановяването.

Силно действаща формула за спортисти и активни хора, насочена към бързо повишаване на чистата мускулна маса, сила и издръжливост.

Начин на употреба: 1-2 пъти дневно /преди закуска и след тренировка/. Препоръчва се минимум 7-8 часа интервал между приемите.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

CREA FUSION от Olimp Sport Nutrition

CREA FUSION

Подкатегории: Три Креатин Малат, Креатинови матрици    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 180 капсули
52 лв.
4420 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
44.2 лв.
41.59 лв.