Creapure Creatine Uptake System от Reflex

Reflex

Creapure Creatine Uptake System

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Креатинови матрици Подкатегории: Креатинови матрици Разфасовка: 1680 грама Съставки на продукта
83 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12117

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Креатинова матрица! Повече сила, по-добра концентрация, по-голяма издръжливост, по-бързо възстановяване.

CREAPURE® Creatine Uptake System - увеличава максимално силата и издръжливостта, подобрява изпълнението. Креатина се използва отдавна в спорта. Предмет на повече от 300 проучвания, той е една от най-задълбочено изследваните хранителни добавки на пазара. В скоростните спортове като спринта, футбола, ръгби и бойните изкуства, както и при интензивните силови тренировки на бодибилдърите, взимането на креатин, даже за кратко време, значително увеличава (до 15%) силата и издръжливостта. Увеличението може да стигне до 20% за максимална сила в тренировките на интервали, приблизително 30% за увеличаване на мощността и освобождаване на енергия при кратките спринтове; и до 15% при тренировките за повторни спринтове. Взимането на креатин подобрява концентрацията, повишава издръжливостта при тренировките и спомага за по-бързо възстановяване.

Creapure® Creatine и Creatine не са едно и също нещо. Чаша студена вода може да съдържа вредни бактерии и бацили макар и да не изглежда по-различно от 100% чиста вода. Същото важи и за креатина. Бял прах, който изглежда достатъчно чист, може да бъде ниско качество креатин, съдържащ токсични и други възможно вредни примеси.

Производствените условия, селекцията и третирането на суровините са от съществено значение по отношение на качеството на creatine monohydrate. По-ниско качество суровини или производствен процес, който не се следи непрекъснато води до примеси като creatinine, dicyandiamide и dihydrotriazine.
Creatine обичайно се взима продължителни периоди от време, или с временно прекъсване или непрекъснато. По тази причина качеството на креатина би трябвало да е от значение при избора на продукта.

Creapure® е Premium Brand на Creatine по целия свят и отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и ефективност.

Усъвършенстване на Creapure®

Както се вижда, единственият наначин за усъвършенстване на Creapure® бе да се създаде продукт, който осигурява както приемането на креатин, така и оптимизирането на енергийния цикъл на тялото. Ние постигнахме това чрез добавяне dextrose monohydrate, съставка за която е доказано с научни изследвания, че повишава ефекта на креатина за постигане на превъзходни резултати в сравнение с обикновения креатин. Също така ние добавихме ябълчена киселина (malicacid) и магнезий, които спомагат за производството на енергия, подходяща работа на мускулите и позволяват на тялото да произвежда ATФ по-ефикасно. Нещо повече, ябълчената киселина (malic acid) действа като катализатор на познатия Цикъл на Кребс - Krebs cycle (citric acid cycle) където мазнините и глюкозата се превръщат в енергия.

CREAPURE® Creatine Uptake System е лесен за смесване, с чудесен вкус и високо ефективен, при всички гаранции за безопасност, които са естествени за Creapure® creatine.

Начин на употреба : 2 мерителна лъжичка (28гр.) в 500мл. вода. Вземете дозата веднага след тренировка. В дните без тренировка, вземете една доза преди закуска.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 47:34:32
  Citrulline Malate Powder за хранителни режими
  OstroVit

  Citrulline Malate Powder

  400 грама, 133 Дози
  4995 лв. 2498 лв. (-50%)
  Купи

  Citrulline Malate Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 400 грама, 133 Дози

  OstroVit Citrulline е уникална комбинация от Аминокиселината Цитрулин и органичната сол Малат. Цитрулинът помага за премахването на токсини като млечна киселина и амоняк, които са вторични продукти от интензивни физически натоварвания.OstroVit Citrulline cтимyлиpa пpoизвoдcтвoтo нa xopмoн нa pacтeжa, пoвишaвa инcyлинoвaтa ceĸpeция и нeyтpaлизиpa нaтpyпвaнeтo нa млeчнa ĸиceлинa, ĸoятo пpeчи нa въз...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Creapure Creatine Uptake System от Reflex

Creapure Creatine Uptake System

Подкатегории: Креатинови матрици    Марка: Reflex    Разфасовка: 1680 грама
83 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
83 лв.
73.12 лв.