Kre-Alkalyn EFX PRO от All American EFX

All American EFX

Kre-Alkalyn EFX PRO

12345    4.3/5  (73 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Кре-Алкалин Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
47 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10348

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Eдна опаковка стига за повече от 2 месеца употреба!

➡ Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички

➡ Без нужда от почивка

➡ Без зареждащи фази

➡ Без нужда от шейкър или вода за да се приема

➡ Изключително ниска и потентна доза - 1.5 грама до 3.0 - край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно!

➡ Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина - Jeff Golini - върху всяка една опаковка на Kre-Alkalyn® EFX."Използвам Kre-Alkalyn EFX PRO всеки ден преди тренировка. За моето ниво, ти трябва нещо изключително специално за да си свърша всеки ден тренировката както трябва... и това е точно то! Дава ми повече напомпване и невероятна сила по време на всяка тренировка. Помага ми също така и с фокука и коцентрацията. Казвам ви, този продукт ще разбие всички останали пред-тренировъчни формули или енергийни напитки, това е продукта!"

Flex Wheeler - IFBB Legend
Kre-Alkalyn ® EFX PRO е революционен суплемент що се отнася до суплементацията с креатинови продукти. Доставя на мускулите ви енергия за да може да форсирате все повече и повече тренировките си към повече работни тежести, повече повторения, повече упражнения! Тази уникална формула презарежда мускулните клетки, докато стимулира точно определени зони на вашия мозък.Kre-Alkalyn® EFX PRO e резултат от дългогодишно проучване в креатиновата суплементация, с още повече години проучвания, как, колко и защо се усвоява от организма. Запоменте, не е важно колко приемате, а колко усвоявате!

Тези проучвания показват, че при суплементация с креатин, когато се комбинира с физиологична степен от адренергични стимуланти каквито има в Kre-Alkaloid® матрица, се постига сравнително и в пъти по - добро навлизане на креатина в мускулните клетки.1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на Кре-Алкалина като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ - не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!

2. Kre-Alkalyn® EFX : Единственият патентован на пазара "pH-protected" креатин в света. Kre-Alkalyn® EFX е произведен с "буферни" агенти, който вдигат нитово на pH до 12. Тестовете показват, че при pH равно на 12, се усвоява и абсорбира приетия креатин в мускулите.

В редица проучвания, също така се доказва, че Kre-Alkalyn EFX увеличава силата с 28,5% ПОВЕЧЕ от обикновения креатин монохидрат.Единствено Kre-Alkalyn-a легално достига своето pH до зони около 12-14, всички останали креатинови продукти имат най много 6,9.

В тестове за сила Kre-Alkalyn EFX разбива на пух и прах креатин монохидрата, като дава на елитните олимпийски пауърлифтъри 28% повече експлозивна сила!

3. Kre-Alkaloid™ : Това е нова съставка, доставена от три различи и специфични видове алкалоид. Тези алкалоиди представляват бленда, която прави креатина много по силен източник на енергия. Kre-Alkalyn EFX молекулите са силно свързани и изразяват силни синергини действия между тази алкалоидна матрица за да доставят високопотентен резултат.

4.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.

5. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX.За най - добри резултати:

1. Kre-Alkalyn® EFX PRO e предтренировъчна формула, която се използва само в тренировъчни дни.
2. Използвайет 1-2 капсули 30-45 минути преди тренировка или друго физическо натоварване.
3. Сложете и стегнете силно кола, защото ви очаква едно лудо "возене"!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

XianG
XianG
28 Юни 2013

Който иска ревю на продукта да посети профила ми :)
ivak
ivak
30 Май 2013

Колана ;)
Disaster
Disaster
14 Февруари 2013

"3. Сложете и стегнете силно кола, защото ви очаква едно лудо "возене"!"

Тва звучи като реклама на дрога :D
ApriliaBG
ApriliaBG
22 Януари 2013

Кой е по добър този или Kre-Alkalyn EFX на същата фирма
4oKuTo
4oKuTo
18 Януари 2013

По - добър от оригинала! Супер продукт!
marto93
marto93
26 Юли 2012

Искам да попитам понеже искам да приемам някакъв вид Kre-Alkalyn ,нo се чудя между този и обикновеният Kre-Alkalyn EFX ,но който и да е от двата искам да го комбинирам с някакъв гейнер ако може да ми препоръчате с кой продукт ще е най-добър ефекта.
hellyz
hellyz
31 Май 2011

А трябва ли да се пие на гладно, мин 2 часа след ядене ?
hellyz
hellyz
31 Май 2011

А трябва ли да се пие на гладно, мин 2 часа след ядене ?
Консултант
Консултант
20 Май 2011

Колана ; )
SAFO
SAFO
20 Май 2011

3. Сложете и стегнете силно кола, защото ви очаква едно лудо "возене"!
неможах да го разбера :d
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • MONSTER AMINO 8:1:1

  MONSTER AMINO 8:1:1 за хранителни режими
  75 лв. 59 лв.

  MONSTER AMINO 8:1:1


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Сила и възстановяване
  Марка: CytoSport
  Разфасовка: 375 грама

  ! УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНА АНАБОЛНА ФОРМУЛА ! Monster Amino e най - уникалната и ултра коцентрирана анаболна формула за възстановяване, съдържаща топ аминокиселини, цитрулин малат, B6 и още нещо! Monster Amino е ултра - концентрирана BCAA формула, която предлага левцин, изолевцин и валин в съотношение...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Kre-Alkalyn EFX PRO от All American EFX

Kre-Alkalyn EFX PRO

Подкатегории: Кре-Алкалин    Марка: All American EFX    Разфасовка: 60 капсули
47 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
47 лв.
41.41 лв.