Стакове Всички категории
Kre-Alkalyn EFX PRO от All American EFX

Kre-Alkalyn EFX PRO

12345    4/5  (70 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Кре-Алкалин Марка: All American EFX Разфасовка: 90 капсули Виж съставките на продукта
75 лв.  85 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 10529
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Eдна опаковка стига за повече от 2 месеца употреба!

➡ Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички

➡ Без нужда от почивка

➡ Без зареждащи фази

➡ Без нужда от шейкър или вода за да се приема

➡ Изключително ниска и потентна доза - 1.5 грама до 3.0 - край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно!

➡ Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина - Jeff Golini - върху всяка една опаковка на Kre-Alkalyn® EFX."Използвам Kre-Alkalyn EFX PRO всеки ден преди тренировка. За моето ниво, ти трябва нещо изключително специално за да си свърша всеки ден тренировката както трябва... и това е точно то! Дава ми повече напомпване и невероятна сила по време на всяка тренировка. Помага ми също така и с фокука и коцентрацията. Казвам ви, този продукт ще разбие всички останали пред-тренировъчни формули или енергийни напитки, това е продукта!"

Flex Wheeler - IFBB Legend
Kre-Alkalyn ® EFX PRO е революционен суплемент що се отнася до суплементацията с креатинови продукти. Доставя на мускулите ви енергия за да може да форсирате все повече и повече тренировките си към повече работни тежести, повече повторения, повече упражнения! Тази уникална формула презарежда мускулните клетки, докато стимулира точно определени зони на вашия мозък.Kre-Alkalyn® EFX PRO e резултат от дългогодишно проучване в креатиновата суплементация, с още повече години проучвания, как, колко и защо се усвоява от организма. Запоменте, не е важно колко приемате, а колко усвоявате!

Тези проучвания показват, че при суплементация с креатин, когато се комбинира с физиологична степен от адренергични стимуланти каквито има в Kre-Alkaloid® матрица, се постига сравнително и в пъти по - добро навлизане на креатина в мускулните клетки.1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на Кре-Алкалина като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ - не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!

2. Kre-Alkalyn® EFX : Единственият патентован на пазара "pH-protected" креатин в света. Kre-Alkalyn® EFX е произведен с "буферни" агенти, който вдигат нитово на pH до 12. Тестовете показват, че при pH равно на 12, се усвоява и абсорбира приетия креатин в мускулите.

В редица проучвания, също така се доказва, че Kre-Alkalyn EFX увеличава силата с 28,5% ПОВЕЧЕ от обикновения креатин монохидрат.Единствено Kre-Alkalyn-a легално достига своето pH до зони около 12-14, всички останали креатинови продукти имат най много 6,9.

В тестове за сила Kre-Alkalyn EFX разбива на пух и прах креатин монохидрата, като дава на елитните олимпийски пауърлифтъри 28% повече експлозивна сила!

3. Kre-Alkaloid™ : Това е нова съставка, доставена от три различи и специфични видове алкалоид. Тези алкалоиди представляват бленда, която прави креатина много по силен източник на енергия. Kre-Alkalyn EFX молекулите са силно свързани и изразяват силни синергини действия между тази алкалоидна матрица за да доставят високопотентен резултат.

4.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.

5. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX.За най - добри резултати:

1. Kre-Alkalyn® EFX PRO e предтренировъчна формула, която се използва само в тренировъчни дни.
2. Използвайет 1-2 капсули 30-45 минути преди тренировка или друго физическо натоварване.
3. Сложете и стегнете силно кола, защото ви очаква едно лудо "возене"!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

XianG
XianG
28 Юни 2013

Който иска ревю на продукта да посети профила ми :)
ivak
ivak
30 Май 2013

Колана ;)
Disaster
Disaster
14 Февруари 2013

"3. Сложете и стегнете силно кола, защото ви очаква едно лудо "возене"!"

Тва звучи като реклама на дрога :D
ApriliaBG
ApriliaBG
22 Януари 2013

Кой е по добър този или Kre-Alkalyn EFX на същата фирма
4oKuTo
4oKuTo
18 Януари 2013

По - добър от оригинала! Супер продукт!
marto93
marto93
26 Юли 2012

Искам да попитам понеже искам да приемам някакъв вид Kre-Alkalyn ,нo се чудя между този и обикновеният Kre-Alkalyn EFX ,но който и да е от двата искам да го комбинирам с някакъв гейнер ако може да ми препоръчате с кой продукт ще е най-добър ефекта.
hellyz
hellyz
31 Май 2011

А трябва ли да се пие на гладно, мин 2 часа след ядене ?
hellyz
hellyz
31 Май 2011

А трябва ли да се пие на гладно, мин 2 часа след ядене ?
Консултант
Консултант
20 Май 2011

Колана ; )
SAFO
SAFO
20 Май 2011

3. Сложете и стегнете силно кола, защото ви очаква едно лудо "возене"!
неможах да го разбера :d
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 47:22:40
  Whey Protein Concentrate 80% за хранителни режими
  Ostrovit

  Whey Protein Concentrate 80%

  900 грама, 30 Дози
  45 лв. 36 лв. (-20%)
  Купи

  Whey Protein Concentrate 80%


  Категории: Протеини
  Марка: Ostrovit
  Разфасовка: 900 грама, 30 Дози

  OstroVit Economy Whey Protein Concetrate/WPC80.eu/ е с най-високо съдържание от 80% сурватъчен протеин концентрат.Той е изцяло създаден от животински продукти и съдържа широкоспектърен амино киселинен профил необходим за изграждането на вашата мускулатура. Продуктът се получава в процеса на ултрафилтрация, където концентрира протеинова фракция суроватка се концентрира преди рано отделяне от мл...


Често купувано с:

 • FWSS Nytric PRO

  FWSS Nytric PRO за хранителни режими
  62 лв.

  FWSS Nytric PRO


  Категории: Азотни/напомпващи, Сила и възстановяване
  Марка: All American EFX
  Разфасовка: 120 Таблетки

  „Имах възможността да опитам всевъзможни азотни продукти през моята кариера. Повечето от тях или не работеха, или ми дадоха колкова леко напомпване, че дори нямаше с какво да се похваля. Затова когато започнах да приемам Nytric EFX Pro™, аз просто не знаех какво да очаквам. Всичко, обаче, се про...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Креатинови продукти

 • MP Creatine

  MP Creatine за хранителни режими
  51 лв. 33 лв.

  MP Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 300 грама

  ...
 • 100% Creatine

  100% Creatine за хранителни режими
  29 лв. 2465 лв.

  100% Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 500 грама

  CREATINE MONOHYDRATE - 100% ХИПЕР АНАБОЛЕН КРЕАТИН ЗА МУСКУЛНА МАСА И СИЛА! Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтен...
 • Kre-Alkalyn EFX Capsules

  Kre-Alkalyn EFX Capsules за хранителни режими
  60 лв. 47 лв.

  Kre-Alkalyn EFX Capsules


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: All American EFX
  Разфасовка: 120 капсули

  ГРАБНИ НАЙ - ДОБРОТО. НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ И РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕШ ДА ПОСТИГНЕШ! All American EFX e марката, която през 4-ти Юни 2002-ра година, патентова в Щатите Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611. Kre-Alkalyn® EFX e креатин, който НЕ се превръща в креатинин ...
 • Creatine Powder

  Creatine Powder за хранителни режими
  29 лв. 21 лв.

  Creatine Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 317 грама

  Всяка доза доставя цели 5 г (5000 мг) от 99,9% чист креатин монохидрат. Патентованият метод за производството на този вид креатин осигурява безвкусен прах, който се разбърква лесно във вода или сок и не се утаява на дъното. Няма да усещате грубия вкус на креатина, тъй като той е напълно микронизиран...
 • Creatine Monohydrate Powder

  Creatine Monohydrate Powder за хранителни режими
  25 лв.

  Creatine Monohydrate Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 500 грама

  ➡ Поддържа изграждането на чиста мускулна маса; ➡ Повишава силата и експлозивната мощ; ➡ Увеличава обема на мускулните клетки; ➡ Тестван чрез високоефективна течностна хроматография (HPLC); ➡ Ускорява възстановяването Creatine Monohydrate (Креатин Монохидрат) е най-популярната, високо-ефективна и ш...
 • Creatine Creapure

  Creatine Creapure за хранителни режими
  26 лв.

  Creatine Creapure


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: AllMax Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 80 Дози

  Креатин монохидрат: ➡ подобрява производителността и високата интензивност на тренировката ➡ увеличава мускулната маса, силата и размерите ➡ увеличава мускулния обем ➡ 100% чист микронизиран креатин монохидрат Креатинът може да доведе до печалба в чистата мускулна маса, подобряване на производи...
 • 100% Creatine

  100% Creatine за хранителни режими
  53 лв. 4505 лв.

  100% Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама

  CREATINE MONOHYDRATE - 100% ХИПЕР АНАБОЛЕН КРЕАТИН ЗА МУСКУЛНА МАСА И СИЛА! Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтен...
 • Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate за хранителни режими
  38 лв. 2924 лв.

  Creatine Monohydrate


  Категории: Креатинови продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 500 грама

  Проучванията показват, че монохиратната форм на креатина, увеличава силата и резултатите от възстановяване на АТР, което позволява по-дълги и по-интензивни реировки. Също така благодарение на действието си да разширява клетката и да задържа вода, креатинът спомага за изграждането на мускулна маса...
 • Creatine Powder

  Creatine Powder за хранителни режими
  53 лв. 35 лв.

  Creatine Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 634 грама

  Всяка доза доставя цели 5 г (5000 мг) от 99,9% чист креатин монохидрат. Патентованият метод за производството на този вид креатин осигурява безвкусен прах, който се разбърква лесно във вода или сок и не се утаява на дъното. Няма да усещате грубия вкус на креатина, тъй като той е напълно микронизиран...
 • Creatine Decanate

  Creatine Decanate за хранителни режими
  40 лв. 2520 лв.

  Creatine Decanate


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Muscle Meds
  Разфасовка: 300 грама

  ➡ Професионален микронизиран креатин! ➡ Увеличава мускулната маса и сила! ➡ Увеличава АТФ и стимулира енергетичните процеси по време на натоварване! ➡ Ускорява възстановянето! ➡ Намалява мускулната умора и болезненост! Ефективността на креатина по отношение изграждането на мускулна маса и сила...
 • German Creatine

  German Creatine за хранителни режими
  28 лв. 24 лв.

  German Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 300 грама

  Най-чистият, сигурен и ефективен креатин, който можете да намерите. Гарантирано! German Creatine™ съдържа брандиран германски креатин монохидрат - Creapure®. Това е най-чистата, безопасна и ефективна креатинова формула на пазара в световен мащаб. Не рискувайте с консумацията на нискокачествени пр...
 • Pure Creatine

  Pure Creatine за хранителни режими
  35 лв.

  Pure Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 грама

  Креатинът е най-популярната съставка в света на спортното хранене. Той е една от малкото добавки, чиито ефект и действие са доказани и потвърдени от десетки клинични изследвания. Благоприятните ефекти на креатина се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и ...
 • Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate за хранителни режими
  33 лв. 22 лв.

  Creatine Monohydrate


  Категории: Креатинови продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 300 грама

  Проучванията показват, че монохиратната форм на креатина, увеличава силата и резултатите от възстановяване на АТР, което позволява по-дълги и по-интензивни реировки. Също така благодарение на действието си да разширява клетката и да задържа вода, креатинът спомага за изграждането на мускулна маса...
 • Kre-Alkalyn EFX Capsules

  Kre-Alkalyn EFX Capsules за хранителни режими
  95 лв. 75 лв.

  Kre-Alkalyn EFX Capsules


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: All American EFX
  Разфасовка: 240 капсули

  ГРАБНИ НАЙ - ДОБРОТО. НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ И РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕШ ДА ПОСТИГНЕШ! All American EFX e марката, която през 4-ти Юни 2002-ра година, патентова в Щатите Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611. Kre-Alkalyn® EFX e креатин, който НЕ се превръща в креатинин ...
 • Xtreme Creatine

  Xtreme Creatine за хранителни режими
  24 лв.

  Xtreme Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама

  FA Nutrition Xtreme Creatine е най-висококачествения микронизиран креатин монохидрат на пазара! ➡ повишава силата и издръжливостта; ➡ повишава мускулната маса; ➡ повишава енергията; ➡ ускорява протеиновия синтез; ➡ подпомага възстановяването; ➡ микронизиран креатин с фармацевтично качество; ➡ с доб...
 • Pure Creatine

  Pure Creatine за хранителни режими
  20 лв.

  Pure Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 250 грама

  Креатинът е най-популярната съставка в света на спортното хранене. Той е една от малкото добавки, чиито ефект и действие са доказани и потвърдени от десетки клинични изследвания. Благоприятните ефекти на креатина се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и ...
 • CGT 10

  CGT 10 за хранителни режими
  49 лв. 40 лв.

  CGT 10


  Категории: Аминокиселини, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 600 грама

  Optimum Nutrition CGT 10 : ➡ 5 грама микронизиран креатин монохидрат ➡ 3 грама L-Глутамин ➡ 2 грама L-Таурин Добавете го към вашия протеинов шейк или любима напитка за по-добро усвояване. Съдържа Креатин Монохидрат Предназначение : Отличен избор за хората, които искат да ползват комбиниран суп...
 • LevroCREA

  LevroCREA за хранителни режими
  3195 лв.

  LevroCREA


  Категории: Креатинови матрици, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 240 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание LevroCREA на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг...
Kre-Alkalyn EFX PRO от All American EFX

Kre-Alkalyn EFX PRO

Подкатегории: Кре-Алкалин    Марка: All American EFX    Разфасовка: 90 капсули
85 лв.
75 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
75 лв.
70.58 лв.