Crea Force от BioTech USA

BioTech USA

Crea Force

12345    4.3/5  (7 гласували)
Категории: Креатинови продукти Разфасовка: 200 Таблетки Съставки на продукта
41 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11081

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Creaforce има силен анаболен и енергетизиращ ефект. Увеличете силата и размерите си!

➡ Добро взаимодействие на увеличителите на клетъчния обем!
➡ Висока тренировъчна мотивация!
➡ Увеличено изгаряне на мазнини!

Кретинът е основен играч при мускулното съкращение. Колкото повече креатин имате в мускулите си, толкова повече АТФ можете да създадете. Това ви позволява да тренирате мускулите си до максимум. Абсорбацията на креатин е, че увеличава клетъчния обем. Абсорбацията на креатин се подобрява с адекватни количества декстроза. Тауринът също може да донесе полза за постиженията на спортистите, защото действа като имитатор на инсулин и по този начин помага за по-добро складиране на глюкоза в мускулите. Глутаминът се използва при опит да се увеличи нивото на силата, да се увеличат мускулният растеж и сила и да се предотврати разграждането на мускулна тъкан.

Екстракт от гуарана, екстракт от зелен чай и кофеин, всички необходими липотропични компоненти отговарят за високото ниво на изгаряне на мазнини и мотивация за тренировка, дори когато сте на нисковъглехидратна диета!

Начин на употреба : Приемайте по 1 доза преди и след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза след закускаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Crea Force от BioTech USA

Crea Force

Марка: BioTech USA    Разфасовка: 200 Таблетки
41 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
41 лв.
36.12 лв.