Creatine Transport от BioTech USA

BioTech USA

Creatine Transport

12345    4.5/5  (2 гласували)
Категории: Креатинови продукти Разфасовка: 908 грама Съставки на продукта
38 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11080

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Креатинът може да се открие в мускулната тъкан в човешкото тяло. Той е комбинация от 3 аминокиселини (aргинин, глицин, метионин). Креатинът осигурява енергия на мускулите за бързи движения. Цялото количеството складиран в тялото креатин е в мускулната маса (мастната тъкан не съдържа креатин).

Човек със средно тегло 70 kg може да “складира” 120 g креатин. Вегетарианците имат по-ниско ниво на креатин. Човек изразходва около 2 g креатин дневно. Разбира се, атлетите се нуждаят от по-голямо количество в зависимост от мускулната си маса и интензивността на спортната си активност.

Ефективността на креатина е потвърдена от тези, които тренират интензивно силови спортове. Tова е така, защото креатина ускорява възстановяването на енергийният източник за мускулите - ATФ.

Спортисти, които се занимават с бодибилдинг, вдигане на тежести, бойни изкуства, спринт използват много тази допълнителна енергия!

Ако заредите мускулите си с креатин, той подобрява вашите постижения и мускулен размер. Приемането на креатин с прости въглехидрати води до увеличаване на усвояването чрез ефекта на инсулиновата секреция, затова Creatine Transport System на Bio Tech USA има уникален въглехидратен комплекс - рибоза, декстроза и малтодекстрин.

Тауринът е заменима аминокиселина, която стабилизира клетъчните мембрани. Taуринът има инсулинопододобен ефект, позволявайки по-добро отлагане на глюкоза, аминокиселини и креатин в мускулите, което означава повече мускулна маса и енергия за тренировка.

Алфа липоевата киселина е антиоксидант, който неутрализира токсините в тялото и намалява отлагането на въглехидратите като мазнини.

Аминокиселината L-глутамин е най-често срещаната аминокиселина в свободна форма в мускулната. Подобно на други аминокиселини L-глутаминът играе жизненоважна роля в протеиновия метаболизъм и възстановяването на мускулите. L-глутаминът е необходим не само за мускулната тъкан, но в големи количества и за имунната система и за храносмилателната система.
Аргининът спомага за секрецията на растежния хормон.

Витамините и минералите са необходими за всички атлети, които искат добри постижения.

Начин на употреба: Смесете 50 g creatine transport sistem с 300 - 400 ml вода. Може да приемате по една доза:

➡ 30 мин. преди тренировка
➡ веднага след тренировка

Първите 5 дни заредете с две дози на ден - една сутрин и една следобед.

След това - по 1 доза (25 - 100g) дневно, с вода.

За най-добър резултат - в тренировъчен ден изпийте и една доза 30 - 60 минути преди тренировка .

В не тренировъчен ден - една дози сутрин, преди закуска.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА!

Не приемайте продукта ако сте бременни, кърмите или сте хронично болни!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

mitakaaa
mitakaaa
03 Април 2011

Може да приемате по една доза:

➡ 30 мин. преди тренировка
➡ веднага след тренировка

Това не мога да го разбера...? преди и след тренировка по 50 грама така ли ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Creatine Transport от BioTech USA

Creatine Transport

Марка: BioTech USA    Разфасовка: 908 грама
38 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
38 лв.
33.48 лв.