The Creatine от Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates Nutrition

The Creatine

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат, Три Креатин Малат Разфасовка: 316 грама, 40 Дози Съставки на продукта
3995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 31370

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Shadow Line The Creatine е предназначен за спортисти, които искат да повишат мускулната си маса и енергията.

Shadow Line The Creatine е комбинация от 2 вида креатин с добавени: Бета-Аланин и Таурин, за повишаване на енергията и издръжливостта.

➡ Не изисква зареждаща фаза;
➡ Мощно увеличаване на силата;
➡ Неспирна силова издръжливост;
➡ 1000мг Бета-Аланин в доза;
➡ 500г Таурин в доза;

Креатин монохидрат, която е най-разпространената и доказана форма на креатин. Всички изследвания показват, че креатин монохидрата се усвоява на 100% и има максимално силен ефект. За да е добре усвоим и да постигне пълния си капацитет, креатин монохидратът трябва да е микронизиран.

Три-Креатин малат е резултат от съединяването на три молекули креатин и една малиева киселина. Това позволява по-бързото активиране на Кребс цикъла, който е жизнено важен за покачването на нивата на ATP в организма.

Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Бета-Аланин в тялото, ето защо допълването на диетата с Бета-Аланин е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на Бета-Аланин, концентрацията на карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно.

Наличието на високи концентрации таурин пречи на продукцията на серотонин, като по този начин предпазва мускулите от разграждане и в тялото се създават благоприятни условия за синтез на протеини. Освен това, високото съдържание на таурин спомага мускулните съкращения, поддържайки висока концентрация на калциеви йони, отговорни за този процес.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза, 20-30 минути преди тренировка. В не тренировъчни дни, приемайте 1 доза сутрин!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • The Glutamine

  The Glutamine за хранителни режими
  3995 лв.

  The Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 300 грама, 60 Дози

  Shadow Line The Glutamin представлява комбинация от глутамин и малко количество въглехидрати, които да подпомогнат усвояването му. С добавените въглехидрати Вие си гарантирате по-бъзо навлизане на Глутамина в мускулите и по-възрзо усвояване. ➡ стимулира изграждането на чиста мускулна маса; ➡ ускоря...
 • High Intensity Training BCAA 10:1:1

  High Intensity Training BCAA 10:1:1 за хранителни режими
  6495 лв.

  High Intensity Training BCAA 10:1:1


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 20 Дози

  HIT BCAA 10: 1: 1 съдържа масивните 12 грама аминокиселини с разклонена верига в доза, предназначени да сведат до минимум разграждането на тъканите по време на тренировка и да подобрят времето за възстановяване между сериите. HIT BCAA 10: 1: 1 освен БЦАА в съотношение 10:1:1 съдържа и голямо количе...
 • ShadoWhey Isolate

  ShadoWhey Isolate за хранителни режими
  18495 лв. 14796 лв.

  ShadoWhey Isolate


  Категории: Протеини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама, 66 Дози

  Shadowhey Isolate съдържа само чист, кръстосан поток от филтриран суроватъчен протеин с максимална бионаличност. Съдържа 26 грама от най-висококачествения, бързоусвоим суроватъчен протеинов изолат, идеален за след тренировка или през деня, когато имате спешна нужда от протеин за Вашите мускули. Sha...
 • Game Changer Mass

  Game Changer Mass за хранителни режими
  11995 лв. 9596 лв.

  Game Changer Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 3000 грама, 30 Дози

  Game Changer Mass е мощна комбинация е от въглехидрати и протеин! Game Changer Mass е точният продукт, за всеки атлет, който има проблем с покачването на тегло. С Game Changer Mass качването на килогрими ще бъде детска игра! Освен качествените въглехидрати, Game Changer Mass съдържа първокласен бле...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

The Creatine от Dorian Yates Nutrition

The Creatine

Подкатегории: Креатин Монохидрат, Три Креатин Малат    Марка: Dorian Yates Nutrition    Разфасовка: 316 грама, 40 Дози
3995 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
39.95 лв.
35.2 лв.