Premium Creatine от KFD Nutrition

KFD Nutrition

Premium Creatine

12345    5/5  (4 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 500 грама, 100 Дози Съставки на продукта
2149 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 22325

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Какво съдържа Premium Creatine?

Креатинът на KFD Nutrition съдържа висококачествен микронизиран Креатин Монохидрат. Продукта е създаден с огромен избор на вкусове, един от малкото продукти на пазара с овкусен Креатин Монохидрат.

За тези които вече са свикнали с вкуса има и неовкусена версия на продукта. В състава няма вредните подсладители Аспартам и Ацесулфам К, както и вредни оцветители. Подсладен и изцяло със Сукралоза и естествен екстракт от растението Стевия.

Какви са ползите от KFD Premium Creatine?

Креатинът е молекулата, без която клетките в организма ни не биха могли да функционират. Основната енергийна единица на клетката е АТФ (аденозин трифосфат). При употребата на АТФ се отделя енергия, а АТФ се превръща в АДФ (аденозин дифосфат).

За да може клетката да функционира продължително време, АДФ трябва да бъде превърнато обратно в АТФ, а това става с помощта на складирания в клетката креатин (под формата на креатин фосфат).

Креатин Монохидрат е най-изследваната форма на креатин и има най-много научни изследвания доказващи ползите от суплементиране с креатин.

➡ Увеличава силата
➡ Увеличава обема на мускула
➡ Подобрява интензитета на тренировката

Начин на употреба на KFD Premium Creatine:

Със зареждаща фаза: В продължение на 5-7 дни приемайте по 20 грама креатин разделен на 4 приема. След зареждащата седмица продължете приема с по 5 грама на ден.

Без зареждаща фаза: Приемайте по 5 грама всеки ден.

Смесете 1 порция 5 грама (1 мерителна лъжичка) с около 200 мл вода или сок.

Може да се приема по всяко време на деня. Препоръчително е да се увеличи дневния прием на течности в периода на суплементиране с креатин.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Христо
Христо
16 Март 2016

Овкусен монохидрат до сега не бях пил, хубавое да се приема с въглехидрати, до колкото знам се усвоява много по - бързо и добре !
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 07:21:44
  Black Line / Shaaboom Pump Shot за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Black Line / Shaaboom Pump Shot

  120 мл, 2-4 Дози
  295 лв. 148 лв. (-50%)
  Купи

  Black Line / Shaaboom Pump Shot


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 120 мл, 2-4 Дози

  Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot е енергиен pre-workout продукт, който стимулира нервната система и ободрява мозъчната фунция. Този продукт подпомага мускулното напомпване по време на физическите натоварвания, багодарение на своя състав от: цитрулин малат, ААКГ, бета-аланин, таурин и кофеин Цитрулин малатът е неесенциална аминокиселина, която е прекурсор на аргинина, подпомага изх...


Често купувано с:

 • Premium BCAA

  Premium BCAA за хранителни режими
  3349 лв.

  Premium BCAA


  Категории: Аминокиселини
  Марка: KFD Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 40 Дози

  Какво представлява KFD Premium BCAA? Под абревиатурата BCAA се крият група от 3 аминокиселини - Левцин, Изолевцин и Валин. Често биват наричани мускулни аминокиселини, тъй като те са близо 35% от състава на човешките мускулни протеини. Именно тези три аминокиселини носят тренировъчни предимства по...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Premium Creatine от KFD Nutrition

Premium Creatine

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: KFD Nutrition    Разфасовка: 500 грама, 100 Дози
2149 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
21.49 лв.
18.93 лв.