Стакове Всички категории
CREAKIC HARDCORE от MuscleTech

CREAKIC HARDCORE

12345    4/5  (8 гласували)
Категории: Креатинови продукти Марка: MuscleTech Разфасовка: 180 капсули Виж съставките на продукта
88 лв.  110 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10713
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Creakic® Hardcore е създаден да удовлетвори желанията на истинския бодибилдър. За тези, които търсят брутална сила и екстремни резултати - Creakic® Hardcore е за Вас! Неговата молекулярна формула е проектирана с една конкретна цел – да компенсира разрушителните ефекти от действието на свободните химично активни кислородни радикали (ROS) при креатиновия транспорт. Създаването на перфектните условия за усвояването на креатина в мускулите Ви ще доведе до взривно увеличаване на мускулната сила и маса.

Какво е Creakic® Hardcore?

Creakic® Hardcore представлява научно създадена формула, заредена с прецизно изчислена дози от различни форми на креатина, включително креатин-6,8-алфа-липоева-кетоизокапронова киселина и креатин пируват. Тези нови креатинови форми с подобрена транспортна система ще Ви помогнат да получите повече от Вашия креатин! С обикновени креатинови таблетки (като креатин етил естер, например) могат да се постигнат средни резултати в най-добрия случай, тъй като те не могат да неутрализират ROS. Ето защо новият Creakic® Hardcore е толкова добър!

Как работи Creakic® Hardcore?

Не сте чували за свободните химично активни кислородни радикали (ROS)? Добре, нека обясним. Те са високо токсични молекули, които присъстват в тялото под различни форми и представляват отпадни метаболити. Такива са хипохлористата киселина, супероксидните аниони, хидроксилните радикали, пероксинитритите, свободния кислород и водородният пероксид. Нивата на ROS се увеличават след всяка Ваша тренировка.

Това забавя прогреса на всеки трениращ, тъй като ROS повреждат целостта на клетъчните мембрани в мускулната тъкан, което от своя страна води до сериозни нарушения във функциите на клетъчните рецептори. Смущенията в активността на тези рецептори затруднява усвояването на креатина и силно ограничава мускулния растеж.

Чрез обезвреждането на ROS, Creakic® Hardcore запазва целостта на клетъчните мембрани, което позволява съдържащият се в него креатин да навлезе в клетките. Това прави Creakic® Hardcore революционен продукт – той създава условия за максимална абсорбция на креатина в мускулните клетки и съответно – максимален мускулен растеж!

Каква е научната основа на Creakic® Hardcore?

Creakic® Hardcore поставя по-висок стандарт за креатин на пазара, тъй като това е първият креатинов суплемент, предназначен да елиминира един критичен проблем, който проваля действието на обикновения креатин на таблетки – ROS. Високите нива на ROS в мускулните клетки нарушават процеса на транспорт през клетъчните мембрани до такава степен, че могат да ограничат навлизането на креатин в мускулатурата.

Изследователският екип на MuscleTech™ не преустанови усилията си преди да се увери, че Creakic® Hardcore е достатъчно мощен, за да направи всички обикновени креатинови таблетки част от миналото!

Как да се уверя, че Creakic® Hardcore е правилният суплемент, позволяващ максимално усвояване на креатина?

Има една простичка истина – възможно е да приемате безкрайни количества креатин на таблетки, но единственото нещо, което би се увеличило, е нивото на Вашата неудовлетвореност заради посредствените резултати.

В този момент се появява Creakic® Hardcore – специално създаден да реализира Вашия истински потенциал за увеличаване на мускулната маса и сила чрез възстановяване на креатиновите рецептори и неутрализиране на ROS.

Деактивирайки ROS, Creakic® Hardcore запазва целостта на клетъчните мембрани в мускулната тъкан. Това създава възможно най-добрите условия уникалният креатинов комплекс, който Creakic® Hardcore съдържа, да проникне в мускулните клетки.

Защо Creakic® Hardcore е революционен продукт?

Creakic® Hardcore е единствената креатинова таблетка, способна да възстанови креатиновите рецептори на мускулните клетки, като по този начин максимизира абсорбцията на креатин от Вашите мускули. Уникалната формула на Creakic® Hardcore е скок напред в креатиновата суплементация. И за финал – Creakic® Hardcore е най-мощната креатинова таблетка, която съществува, без изключение!

Начин на употреба :

В тренировъчни дни – приемете една доза (3 капсули) непосредствено след тренировка.

В нетренировъчни дни – приемете една доза (3 капсули) след събуждане сутринта.

Как да приемам Creakic® Hardcore за да постигна максимални резултати?

В тренировъчни дни – приемете една доза (3 капсули) след събуждане от сън сутрин и още една доза непосредствено след тренировка.
В нетренировъчни дни – приемете една доза (3 капсули) след събуждане сутринта и още една доза по-късно през деня.

Винаги приемайте капсулите Creakic® Hardcore с чаша вода. За наистина върхови резултати пийте поне около 2 литра вода дневно, за да улесните тренспорта на уникалната формула на Creakic® Hardcore до мускулните клетки, да поддържате адекватно ниво на хидратация в организма и за добър общ тонус.

Внимание! - Продуктът не е предназначен за потребители под 18 годишна възраст. Да не се приема от бременни или кърмещи жени. Консултирайте се с лекар преди да употребявате този продукт, ако се лекувате или имате поставена диагноза, ако имате семейна анамнеза, ако боледувате, ако използвате предписани по рецепта лекарства или лекарства, продаващи се без рецепта. Консултирайте се с лекар преди да започнете каквато и да е диета или спортен режим. Ако получите кожен обрив или друга алергична реакция, прекратете употребата на този продукт и се консултирайте с медицинско лице. Неправилната употреба на този продукт няма да доведе до подобряване на резултатите и категорично не се препоръчва. Използвайте само според указанията. Не превишавайте максималната препоръчвана дневна доза (6 капсули).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
01 Юни 2011

Ще има резултат :)
Todor Jivkov
Todor Jivkov
01 Юни 2011

здр-те fitness1.bg, просто няма спор, че продавате на най-ниската цена всеки един продукт, страшно много харесвам сайта ВИ. имам следните вапроси, кам този продукт преди да го купя: по-горе пише начин на употреба 3 капсули след тренировка, а за максимални резултати 3 капсули 2 пъти на ден (което прави 6 капсули на ден), аз съм начинаещ тежа 60кг и смятам да приемам по 3 капсули на ден, така ще има ли резултат? не смятам да пия по 6 капсули на ден само защото мисля, че щее прекалено за мен, а ви е как мислите за мойте вапроси? Благодаря предварително - Fitness1.bg e N:1
stefooo_
stefooo_
27 Януари 2011

имам този продук но на опаковката пише 6 капсули след тренировка а тук пище 3 капсули след
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Креатинови продукти

 • MP CREATINE

  MP CREATINE за хранителни режими
  51 лв. 33 лв.

  MP CREATINE


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 300 грама

  ...
 • 100% Creatine

  100% Creatine за хранителни режими
  29 лв. 2465 лв.

  100% Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 500 грама

  CREATINE MONOHYDRATE - 100% ХИПЕР АНАБОЛЕН КРЕАТИН ЗА МУСКУЛНА МАСА И СИЛА! Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтен...
 • Kre-Alkalyn EFX Capsules

  Kre-Alkalyn EFX Capsules за хранителни режими
  60 лв. 47 лв.

  Kre-Alkalyn EFX Capsules


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: All American EFX
  Разфасовка: 120 капсули

  ГРАБНИ НАЙ - ДОБРОТО. НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ И РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕШ ДА ПОСТИГНЕШ! All American EFX e марката, която през 4-ти Юни 2002-ра година, патентова в Щатите Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611. Kre-Alkalyn® EFX e креатин, който НЕ се превръща в креатинин ...
 • Creatine Powder

  Creatine Powder за хранителни режими
  29 лв. 21 лв.

  Creatine Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 317 грама

  Всяка доза доставя цели 5 г (5000 мг) от 99,9% чист креатин монохидрат. Патентованият метод за производството на този вид креатин осигурява безвкусен прах, който се разбърква лесно във вода или сок и не се утаява на дъното. Няма да усещате грубия вкус на креатина, тъй като той е напълно микронизиран...
 • Creatine Monohydrate Powder

  Creatine Monohydrate Powder за хранителни режими
  25 лв.

  Creatine Monohydrate Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 500 грама

  ➡ Поддържа изграждането на чиста мускулна маса; ➡ Повишава силата и експлозивната мощ; ➡ Увеличава обема на мускулните клетки; ➡ Тестван чрез високоефективна течностна хроматография (HPLC); ➡ Ускорява възстановяването Creatine Monohydrate (Креатин Монохидрат) е най-популярната, високо-ефективна и ш...
 • Creatine Creapure

  Creatine Creapure за хранителни режими
  26 лв.

  Creatine Creapure


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: AllMax Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 80 Дози

  Креатин монохидрат: ➡ подобрява производителността и високата интензивност на тренировката ➡ увеличава мускулната маса, силата и размерите ➡ увеличава мускулния обем ➡ 100% чист микронизиран креатин монохидрат Креатинът може да доведе до печалба в чистата мускулна маса, подобряване на производи...
 • 100% Creatine

  100% Creatine за хранителни режими
  53 лв. 4505 лв.

  100% Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама

  CREATINE MONOHYDRATE - 100% ХИПЕР АНАБОЛЕН КРЕАТИН ЗА МУСКУЛНА МАСА И СИЛА! Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтен...
 • Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate за хранителни режими
  38 лв. 2924 лв.

  Creatine Monohydrate


  Категории: Креатинови продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 500 грама

  Проучванията показват, че монохиратната форм на креатина, увеличава силата и резултатите от възстановяване на АТР, което позволява по-дълги и по-интензивни реировки. Също така благодарение на действието си да разширява клетката и да задържа вода, креатинът спомага за изграждането на мускулна маса...
 • Creatine Powder

  Creatine Powder за хранителни режими
  53 лв. 35 лв.

  Creatine Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 634 грама

  Всяка доза доставя цели 5 г (5000 мг) от 99,9% чист креатин монохидрат. Патентованият метод за производството на този вид креатин осигурява безвкусен прах, който се разбърква лесно във вода или сок и не се утаява на дъното. Няма да усещате грубия вкус на креатина, тъй като той е напълно микронизиран...
 • Creatine Decanate

  Creatine Decanate за хранителни режими
  40 лв. 2520 лв.

  Creatine Decanate


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Muscle Meds
  Разфасовка: 300 грама

  ➡ Професионален микронизиран креатин! ➡ Увеличава мускулната маса и сила! ➡ Увеличава АТФ и стимулира енергетичните процеси по време на натоварване! ➡ Ускорява възстановянето! ➡ Намалява мускулната умора и болезненост! Ефективността на креатина по отношение изграждането на мускулна маса и сила...
 • German Creatine

  German Creatine за хранителни режими
  28 лв. 24 лв.

  German Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 300 грама

  Най-чистият, сигурен и ефективен креатин, който можете да намерите. Гарантирано! German Creatine™ съдържа брандиран германски креатин монохидрат - Creapure®. Това е най-чистата, безопасна и ефективна креатинова формула на пазара в световен мащаб. Не рискувайте с консумацията на нискокачествени пр...
 • Pure Creatine

  Pure Creatine за хранителни режими
  35 лв.

  Pure Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 грама

  Креатинът е най-популярната съставка в света на спортното хранене. Той е една от малкото добавки, чиито ефект и действие са доказани и потвърдени от десетки клинични изследвания. Благоприятните ефекти на креатина се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и ...
 • Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate за хранителни режими
  33 лв. 22 лв.

  Creatine Monohydrate


  Категории: Креатинови продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 300 грама

  Проучванията показват, че монохиратната форм на креатина, увеличава силата и резултатите от възстановяване на АТР, което позволява по-дълги и по-интензивни реировки. Също така благодарение на действието си да разширява клетката и да задържа вода, креатинът спомага за изграждането на мускулна маса...
 • Kre-Alkalyn EFX Capsules

  Kre-Alkalyn EFX Capsules за хранителни режими
  95 лв. 75 лв.

  Kre-Alkalyn EFX Capsules


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: All American EFX
  Разфасовка: 240 капсули

  ГРАБНИ НАЙ - ДОБРОТО. НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ И РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕШ ДА ПОСТИГНЕШ! All American EFX e марката, която през 4-ти Юни 2002-ра година, патентова в Щатите Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611. Kre-Alkalyn® EFX e креатин, който НЕ се превръща в креатинин ...
 • Xtreme Creatine

  Xtreme Creatine за хранителни режими
  24 лв.

  Xtreme Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама

  FA Nutrition Xtreme Creatine е най-висококачествения микронизиран креатин монохидрат на пазара! ➡ повишава силата и издръжливостта; ➡ повишава мускулната маса; ➡ повишава енергията; ➡ ускорява протеиновия синтез; ➡ подпомага възстановяването; ➡ микронизиран креатин с фармацевтично качество; ➡ с доб...
 • Pure Creatine

  Pure Creatine за хранителни режими
  20 лв.

  Pure Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 250 грама

  Креатинът е най-популярната съставка в света на спортното хранене. Той е една от малкото добавки, чиито ефект и действие са доказани и потвърдени от десетки клинични изследвания. Благоприятните ефекти на креатина се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и ...
 • CGT 10

  CGT 10 за хранителни режими
  49 лв. 40 лв.

  CGT 10


  Категории: Аминокиселини, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 600 грама

  Optimum Nutrition CGT 10 : ➡ 5 грама микронизиран креатин монохидрат ➡ 3 грама L-Глутамин ➡ 2 грама L-Таурин Добавете го към вашия протеинов шейк или любима напитка за по-добро усвояване. Съдържа Креатин Монохидрат Предназначение : Отличен избор за хората, които искат да ползват комбиниран суп...
 • LevroCREA

  LevroCREA за хранителни режими
  3195 лв.

  LevroCREA


  Категории: Креатинови матрици, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 240 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание LevroCREA на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг...
CREAKIC HARDCORE от MuscleTech

CREAKIC HARDCORE

Марка: MuscleTech    Разфасовка: 180 капсули
110 лв.
88 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
88 лв.
82.72 лв.