Kre-Alkalyn от NOW Foods

NOW Foods

Kre-Alkalyn

12345    4.4/5  (11 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Кре-Алкалин Разфасовка: 240 капсули Съставки на продукта
105 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10879

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Kre-Alkalyn представлява буферирана форма на креатин с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Kre-Alkalyn е омекотен креатин,който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Kre-Alkalyn е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система.

Kre-Alkalyn е повече от 10 пъти по-ефикасен,отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми. Освен това с Kre-Alkalyn се избягва натрупването на вода в организма. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

Начин на употреба : При Kre-Alkalyn не са нужни зареждащи фази, прием с бързи въглехидрати, не се неутрализира от кофеина. Препоръчителните дози са между 1,5 и 3 грама на ден. Ние препоръчваме прием от 1,5 грама преди и след тренировка и 1,5 грама в нетренировъчните дни.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Андрей Василев
Андрей Василев
21 Април 2015

добър продукт,много добре се усвоява от организма и голям плюс е,че не задържа вода
Toncho883
Toncho883
27 Януари 2015

Уникален е този кре-алкалин препоръчвам.
marto7
marto7
18 Май 2012

Не би трябвало да има разлика.Кре-алкалина е патентована формула и навсякъде трябва да е едно и също
sexyboyyy
sexyboyyy
11 Декември 2010

Добър ден, каква е разликата между този креатин и на Kre-Alkalyn na All american EFX ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Kre-Alkalyn от NOW Foods

Kre-Alkalyn

Подкатегории: Кре-Алкалин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 240 капсули
105 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
105 лв.
92.51 лв.