Kre-Alkalyn от Nutrend

Nutrend

Kre-Alkalyn

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Кре-Алкалин Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
65 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 13009

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

KRE-ALKALYN®1500 е съвременна патентована форма на креатин с отлична стабилност и усвояване от организма. 1500 мг. креатин в доза. Подходяща за спортисти, които се стремят към увеличаване на мускулния обем и сила.

➡ 1500 мг. креатин в доза
➡ Висока стабилност и ефективност, благодарение на алкалното Ph (12)

Начин на прием: Приемайте по 1-2 капсули около 45-60 минути преди тренировката. Възможно е да приемате 1 капсула преди и 1 капсула веднага след тренировка. Максимален дневен прием 2 капсули. Приемайте редовно в продължение на 4 седмици, след което направете почивка за 4-6 седмици.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Kre-Alkalyn от Nutrend

Kre-Alkalyn

Подкатегории: Кре-Алкалин    Марка: Nutrend    Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози
65 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
65 лв.
57.27 лв.