Creatine Monohydrate от QNT

QNT

Creatine Monohydrate

12345    4.4/5  (8 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 800 грама Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10978

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

От много години креатин монохидрата е признат като най - необходимия суплемент за спортисти, целящи повишаване на мускулната сила. Креатинът се среща в естествено състояние в мускулните клетки и е от съществена важност за мускулните контракции в процеса на енергийния трансфер.

Креатинът доставя фосфат за образуването на АДФ, от който пък се попълват изчерпаните запаси на АТФ, като по този начин се избягва появата на анаеробна умора в организма. Увеличаването на наличното количество креатин в мускулите, повишава анаеробната издържливост и ускорява възстановяването на работещите мускули между отделните серии.

Креатинът е най-ефективната добавка, когато се комбинира с високо интензивни силови тренировки и се търси повишаване на резултатите.

Креатин монохидрат : това е най-простата и същевременно най-ефективна форма на този суплемент.

Начин на употреба : Добавяйте креатин монохидрат към вашата следтренировъчна напитка в продължение на няколко седмици. Фаза 1 : зареждайте в продължение на 5 дена, като приемате 4 пъти дневно по 5 грама ; Фаза 2 : поддържайте креатиновите нива в организма като приемате по 2 грама креатин монохидрат дневно. Комбинацията на креатин с въглехидратно (50гр)-протеинова (50гр) напитка, ускорява процеса на натрупване на креатин в мускулите и неговото усвояване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

SAFO
SAFO
17 Април 2011

немога да разбера като 100% Creatine ли е ? или не
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 19:39:17
  ShadoWhey / 100% Whey Protein за хранителни режими
  Dorian Yates Nutrition

  ShadoWhey / 100% Whey Protein

  2000 грама, 66 Дози
  14995 лв. 7498 лв. (-50%)
  Купи

  ShadoWhey / 100% Whey Protein


  Категории: Протеини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама, 66 Дози

  Shadowhey е най-висококачественият суроватъчен протеинов концентрат на пазара, съдържащ над 23 грама протеин в доза. Естествено високото ниво на BCAAs и Глутамин, го правят предпочитан продукт за всеки спортуващ, тъй като с този продукт си гарантирате пълноценно възстановяване! Shadowhey се усвоява изключително бързо и е идеален за след тренировка или като удобен източник на протеини между хране...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Creatine Monohydrate от QNT

Creatine Monohydrate

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: QNT    Разфасовка: 800 грама
40 лв.