Creatine Monohydrate от QNT

QNT

Creatine Monohydrate

12345    4.4/5  (8 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 300 грама Съставки на продукта
22 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 33680

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

От много години креатин монохидрата е признат като най - необходимия суплемент за спортисти, целящи повишаване на мускулната сила. Креатинът се среща в естествено състояние в мускулните клетки и е от съществена важност за мускулните контракции в процеса на енергийния трансфер.

Креатинът доставя фосфат за образуването на АДФ, от който пък се попълват изчерпаните запаси на АТФ, като по този начин се избягва появата на анаеробна умора в организма. Увеличаването на наличното количество креатин в мускулите, повишава анаеробната издържливост и ускорява възстановяването на работещите мускули между отделните серии.

Креатинът е най-ефективната добавка, когато се комбинира с високо интензивни силови тренировки и се търси повишаване на резултатите.

Креатин монохидрат : това е най-простата и същевременно най-ефективна форма на този суплемент.

Начин на употреба : Добавяйте креатин монохидрат към вашата следтренировъчна напитка в продължение на няколко седмици. Фаза 1 : зареждайте в продължение на 5 дена, като приемате 4 пъти дневно по 5 грама ; Фаза 2 : поддържайте креатиновите нива в организма като приемате по 2 грама креатин монохидрат дневно. Комбинацията на креатин с въглехидратно (50гр)-протеинова (50гр) напитка, ускорява процеса на натрупване на креатин в мускулите и неговото усвояване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

SAFO
SAFO
17 Април 2011

немога да разбера като 100% Creatine ли е ? или не
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Creatine Monohydrate от QNT

Creatine Monohydrate

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: QNT    Разфасовка: 300 грама
22 лв.