Creapure Creatine Capsules от Reflex

Reflex

Creapure Creatine Capsules

12345    5/5  (27 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози Съставки на продукта
20 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12111

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Creapure® Creatine в капсула - Гарантирано най-чистият и безопасен креатин на пазара понастоящем.

Креатинът съществува в естествена форма в тялото, има го във всяка клетка и функционира като енергиен резервоар. В зависимост от теглото и мускулната маса, тялото съхранява между 100 и 150 мг креатин, от който около 2 до 4 мг се използват от него ежедневно за нормална дейност. Половината от необходимия креатин се произвежда от самия организъм, останалият трябва да се набавяежедневно с храната. За оптимално набавяне на креатин трябва да се консумира 500 гр. сурово месо и сурова риба всеки ден. Поради факта, че това е трудно осъществимо на практика, използването на добавката Creatine има смисъл и се препоръчва.

Предмет на повече от 300 проучвания, той е един от най-задълбочено изследваните хранителни добавки на пазара. В скоростните спортове като спринта, футбола, ръгби и бойните изкуства, както и при интензивните силови тренировки на бодибилдърите, взимането на креатин, даже за кратко време, значително увеличава (до 15%) силата и издръжливостта дори за кратка време. Увеличението може да стигне до 20% за максимална сила в тренировките на интервали.

Взимането на креатин подобрява концентрацията, повишава издръжливостта при тренировките и спомага за по-бързо възстановяване.

Creatine Monohydrate – Creapure® Creatine е идеален за широк спектър спортисти; от бодибилдъри, през тези , които се нуждаят от експлозивна сила в тяхния спорт или тези от скоростните спортове. Днес има широк асортимент от креатини на пазара и е мнго важно да изберете изследван и безопасен продукт.

Какво отличава Creapure® Creatineot конкуренцията?

Предвид наличието на пазара днес на много различни форми Креатин, Creapure® Creatine е единствения Креатин в света, който системно се тества без примеси и вторични продукти. Произведен от AlzChem of Germany, Creapure® Creatine е единствения избор за тези , които искат изслезван и безопасен източник на креатин. Това е изключително важно, откакто другите източници на креатин потенциално съдаржат примеси и вторични продукти включително Creatinine (CRN), dicyandiamide (DCD), Dihydrotriazine (DHT) и Thiourea.

Начин на употреба : Взимайте по 2 капсули с чаша вода, 3 пъти дневно на празен стомах.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Creapure Creatine Capsules от Reflex

Creapure Creatine Capsules

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози
20 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
20 лв.
17.62 лв.