Creatine Monohydrate от RSN

RSN

Creatine Monohydrate

12345    5/5  (86 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 454 грама, 90 Дози Съставки на продукта
3395 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33867

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

RSN Creatine Monohydrate е изключително подходящ за културисти, състезатели по вдигане на тежести, силови атлети и трениращите за издръжливост, всички онези, които се нуждаят от изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на експлозивната сила, максимална устойчивост и подобрение на общите спортни резултати.

      повишава силата и издръжливостта
      повишава мускулната маса
      повишава енергията
      ускорява протеиновия синтез
      подпомага възстановяването
      микронизиран креатин с фармацевтично качество
      с добавен таурин за подобрено усвояване
      невероятна разтворимост

Креатин Монохидратът е най-популярната, високо-ефективна и широко разпространена хранителна добавка за спортисти. Тя съдържа натурален компонент, произвеждан в организма, който стимулира естественото производство на АТФ - горивото, използвано от мускулите по време на интензивна контракция, доставяйки експлозивна енергия и мощна издръжливост.
Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно тези молекули са горивото, което мускулите Ви използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост.

При прием на креатин монохидрат, за максимално увеличение на мускулите и силата, е от съществено значение да се пият големи количества течности (вода). Това ще осигури достатъчно хидратиране на мускулите и последващ ефект на клетъчно разширение.

Начин на употреба: Приемайте 2 пъти на ден по 1 мерителна лъжичка или 1 чаена лъжичка с връх! За по-добър ефек може да се направи зареждаща фаза: 5 дни - 4 приема на ден по я мерителна лъжичка, след което да се продлжи стандартния прием!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Vasil
Vasil
04 Юли 2019

Strahoten, creatin i vkusovete sa top
Борис
Борис
25 Юни 2019

Най-добрия креатин. Усетих го на втория ден, без да ми се дразни стомаха, както от другите монохидрати които съм пил.
Румен
Румен
15 Юни 2019

Креатина е супер фин, лесно се разтваря във вода, не дразни стомаха, не издува с вода, суровината е много качествена очевидно.
Тихомир
Тихомир
29 Май 2019

След 200 грама започнах да го усещам, пия креатин за първи път и ефекта е бомбаааа
Боян
Боян
17 Май 2019

Креатина, както и всички останали продукти на марката работят! Много съм доволен
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Creatine Monohydrate от RSN

Creatine Monohydrate

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: RSN    Разфасовка: 454 грама, 90 Дози
3395 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
33.95 лв.
29.91 лв.