Creabose от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Creabose

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 300 грама Съставки на продукта
-15%   28 лв.
2381 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11124

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

SCITEC CREABOSE - креатин монохидрат и рибоза по отделно, имат ясно изразен ефект върху увеличаване клетъчния обем и производството на клетъчната енергия, но в комбинация, те работеят в синергизъм, което още повече засилва крайния резултат.

С CREABOSE вашите мускули получават подкрепа по 2 различни пътя, които обаче не са тотално независими направления. Способността на рибозата да предотвратява разграждането на АТФ в мускулните клетки по време на тежка тренировка, повишава ефекта на креатина.

Затова, CREABOSE е страхотна комбинация от анаболни съставки за максимум чиста мускулна маса и прираст на сила.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

iwanoff
iwanoff
02 Април 2012

Mnogo dobur kreatin :))
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Creabose от SCITEC Nutrition

Creabose

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 300 грама
28 лв.
2381 лв.