Creatim от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Creatim

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Три Креатин Малат Разфасовка: 350 грама Съставки на продукта
-15%   29 лв.
2465 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11125

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

TРИ-КРЕАТИН МАЛАТ. Играе ключова роля при енергийния цикъл на организма.

Креатинът е най-добрата, несъдържаща калории добавка, която оказва положителен ефект върху клетъчното уголемяване, възстановяването на АТФ нивата, мускулната маса и сила. Трикреатин малат се състои от три креатинови молекули, химически свързани с една молекула ябълчена киселина: по този начин е създаден нов дизайнерски креатин.

Ябълчената киселина е междинна субстанция от цикъла на Кребс, която помага за снабдяването на тялото с енергия. С "вградената" ябълчена киселина, този нов креатинов комплекс е в състояние да увеличи по-ефективно АТФ-енергийната система, което води до повече сила, мускулна маса и до по-голям възстановителен капацитет.

Освен това, трикреатин малатът е по-лесно разтворим във вода, в сравнение с обикновения креатин монохидрат, което елиминира възможната поява на стомашни проблеми и дава по-добра био-разполагаемост в сравнение с обикновения креатин монохидрат.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

DAN4
DAN4
09 Април 2012

Начина на употреба като при монохидрата ли е?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Creatim от SCITEC Nutrition

Creatim

Подкатегории: Три Креатин Малат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 350 грама
29 лв.
2465 лв.