Creatine Capsules от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Creatine Capsules

12345    4.7/5  (7 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 250 капсули Съставки на продукта
-15%   33 лв.
2805 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 11195

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

В началото на 90-те години креатин монохидрата предизвика истинска революция в света на спортните добавки, като за пръв път постигна подобни на стероидите резултати по естествен път.

Креатинът в мускулите е отговорен за снабдяването с фосфатни групи за регенериране на изразходения АТФ и по този начин служи като резерв от клетъчна енергия за мускулните контракции. Освен това, креатинът е в състояние да увеличи клетъчния обем и така да предизвика засилен синтез на протеин за мускулите.

В стотици клинични изследвания креатин монохидрата доказа, че увеличава общия креатинов запас в мускулите, който се състои от свободен креатин и креатин фосфат. Това увеличение води до нарастване на мускулната маса и сила, както и до повишаване на спортните резултати. Не трябва да се пренебрегва и положителният ефект върху здравето, дори и при неспортуващи хора.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

nuraiski
nuraiski
12 Юни 2011

А някой знае ли колко време се изкарва с 120 капсули "SCINEC Nutrition" ???
nuraiski
nuraiski
12 Юни 2011

А някой знае ли колко време се изкарва с 120 капсули "SCINEC Nutrition" ???
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Creatine Capsules от SCITEC Nutrition

Creatine Capsules

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 250 капсули
33 лв.
2805 лв.