Mega Creatine от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Mega Creatine

12345    4.6/5  (12 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 150 капсули Съставки на продукта
-15%   42 лв.
3570 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 11141

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Над 95% от креатина в човешкото тяло е складиран в мускулните клетки. Активните спортисти и силовите атлети се нуждаят от по - големи количества креатин от тези, които можем да си набавим нормално с храната.

Добавяйки чистия креатин монохидрат към диетата си, ще заредите вашите мускули с повече креатин, като по този начин си осигурявате допълнително резервно гориво за интензивните тренировки, а оттам и повишаване на мускулната сила. Добавянето на креатин стимулира уголемяването на мускулните клетки, предизвиквайки вътре-клетъчна хидратация.

Когато мускулите се изпълнят с креатин и вода, по време на тренировка ще усетите неимоверно напомпване. Все пак, силата която креатинът ви дава е несравнима по отношение на способността му да помага на мускулите да работят по-дълго и по-усилено от всякога – той служи като буфер на млечната киселина, образувана по време на тренировка.

Начин на употреба : През зареждащата фаза (5 дни), приемайте 1 доза 4 пъти дневно. След този период, намалете до 1-2 поддържащи дози дневно, в зависимост от телесното ви тегло.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Mega Creatine от SCITEC Nutrition

Mega Creatine

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 150 капсули
42 лв.
3570 лв.