Microntec от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Microntec

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 350 грама Съставки на продукта
-10%   20 лв.
18 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 11143

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Micontec е произведен чрез най-съвременна технология за микронизиране на частиците, в резултата на което крайният продукт има 20 пъти по-широка повърхностна площ на частиците. Употребата на креатин – и резултата от приема му – зависият от скоростта и ефикасността на абсорбция на субстанцията. От своя страна, този процес зависи от степента на разтворимост на креатиновия продукт.

В сравнение със стандартния креатин монохидрат, Microntec на SCITEC NUTRITION е много по-добре разтворим, има много по-бърза усвояемост и в крайна сметка е много по-ефективен. Страничните ефекти, като стомашен дискомфорт, са значително редуцирани, което прави продукта много по-приятен за употреба.

Креатин монохидрат е некалорична, научно доказана хранителна добавка, с изразен анаболен ефект, чиято употреба стимулира нарастването на чистата мускулна маса и повишава издържливостта и силата при спортисти.

Начин на употреба : В 400 мл вода или сок разтворете 5 грама Microntec. Осигурете си по една доза за всеки 15кг от вашето тегло дневно. Най-добре е да разделите дневния прием на няколко 5 грамови дози, равномерно разпределени през целия ден, като е препоръчително малко след приема им да следва хранене с високо съдържание на въглехидрати. След първоначалната зареждаща фаза (5-7 дена), останете на 1-2 поддържащи дози дневно, в зависимост от личното ви тегло.

Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предпазване от някакво заболяване!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Microntec от SCITEC Nutrition

Microntec

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 350 грама
20 лв.
18 лв.