Orostrong от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Orostrong

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Оротин Разфасовка: 150 грама Съставки на продукта
-15%   25 лв.
2125 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11150

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

В днешно време всеки вече познава невероятното въздействие на креатина върху клетъчния обем, АТФ-регенерацията, увеличаването на мускулната маса и сила. Сега, в света на добавките, навлиза ново съединение – оротовата киселина, чиято единствена цел е да увеличи още повече ефекта на креатина.

Сама по себе си, оротовата киселина запазва резерва от АТФ в мускулните клетки, увеличава капацитета за складиране на гликоген и повишава образуването на рибоза и карнозин, като това са само част от функциите, които изпълнява. Увеличаването на карнозина създава мощен буферен ефект срещу ацидозата, което удължава значително времето на мускулната работоспособност.

Orostrong представлява химечески свързани креатин и оротова киселина, като този комплекс носи синергичната мощ на двата отделни компонента.

Начин на употреба: приемайте 2 дози дневно с вода, сок или друга нискомаслена напитка по ваш вкус, преди хранене. За максимално въздействие, оставете инетрвал от 4-5 часа между двата приема.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Orostrong от SCITEC Nutrition

Orostrong

Подкатегории: Оротин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 150 грама
25 лв.
2125 лв.