Trans-X от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Trans-X

12345    5/5  (4 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 1816 грама Съставки на продукта
-15%   44 лв.
3740 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11164

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

TRANS-X Е КРЕАТИНОВА ФОРМУЛА, УВЕЛИЧАВАЩА КЛЕТЪЧНИЯ ОБЕМ, ОБОГАТЕНА С РИБОЗА!

Trans-X
е креатинова формула от новото хилядолетие. Той съдържа всички ефективни и популярни субстанции, увеличаващи клетъчния обем и АТФ-регенерацията, но в комбинация с транспортна система от трето поколение.

Ако търсите бързо покачване на мускулна маса и сила, Trans-X е най-добрият възможен избор. Мощната комбинация на креатин с рибоза има несравним синергистичен ефект, допълнително подсилен от присъствието на патентованата минерална формула Z-Max, която осигурява пълноценно възстановяване на клетките. Глутаминът е добавен, за да осигури постоянно анаболно състояние на организма, както и да подсили имунната система.

В основата на тази нова транспортна система стоят 81 грама декстроза : при консумация тя осигурява достатъчно бърза и силна инсулинова реакция, допълнително увеличена от присъстващия аргинин, така че тялото максимално да употреби всички анаболни съставки, които Trans-X доставя.

Освен това, с приема на Trans-X в стратегически важните моменти от деня сутрин, веднага след ставане и след тренировка, можете да сте сигурни, че вашите мускули винаги са добре заредени с гликоген.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

krasimir97
krasimir97
19 Февруари 2013

хаиде някои да каже на4ин на употреба ако може
krasimir97
krasimir97
12 Февруари 2013

консултант на4ин на употреба ако можете дами кажете консултант
nenchev
nenchev
11 Май 2012

Чакам само да видя този Cellmass дали ще ми действа и ще си взема транса :) Но е хубаво да го сложите в списъка с продукти на сайта.
Консултант
Консултант
11 Май 2012

Имаме го в наличност, пиши ни в skype за подробности.
nenchev
nenchev
11 Май 2012

Консултант,защо не предлагате Trans-X Professional ?
Консултант
Консултант
09 Юни 2011

За около месец.

Поздрави!:)
frostsoul
frostsoul
09 Юни 2011

за какъв период стига този продукт
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Trans-X от SCITEC Nutrition

Trans-X

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 1816 грама
44 лв.
3740 лв.