Trans-X от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Trans-X

12345    4.4/5  (13 гласували)
Категории: Креатинови продукти Подкатегории: Креатин Монохидрат Разфасовка: 900 грама Съставки на продукта
-15%   24 лв.
2040 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11162

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

TRANS-X Е КРЕАТИНОВА ФОРМУЛА, УВЕЛИЧАВАЩА КЛЕТЪЧНИЯ ОБЕМ, ОБОГАТЕНА С РИБОЗА!

Trans-X
е креатинова формула от новото хилядолетие. Той съдържа всички ефективни и популярни субстанции, увеличаващи клетъчния обем и АТФ-регенерацията, но в комбинация с транспортна система от трето поколение.

Ако търсите бързо покачване на мускулна маса и сила, Trans-X е най-добрият възможен избор. Мощната комбинация на креатин с рибоза има несравним синергистичен ефект, допълнително подсилен от присъствието на патентованата минерална формула Z-Max, която осигурява пълноценно възстановяване на клетките. Глутаминът е добавен, за да осигури постоянно анаболно състояние на организма, както и да подсили имунната система.

В основата на тази нова транспортна система стоят 81 грама декстроза : при консумация тя осигурява достатъчно бърза и силна инсулинова реакция, допълнително увеличена от присъстващия аргинин, така че тялото максимално да употреби всички анаболни съставки, които Trans-X доставя.

Освен това, с приема на Trans-X в стратегически важните моменти от деня сутрин, веднага след ставане и след тренировка, можете да сте сигурни, че вашите мускули винаги са добре заредени с гликоген.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

vextorialus
vextorialus
12 Май 2014

И сега последно как да го пия това ?!?!? Че вече си поръчах една голяма опаковка 3500 грама .... и за колко време ще ми стигне ??
opi
opi
15 Юли 2012


nenchev (11.05.2012, 10:52:19)
Дозата е 100 гр.приема се по една доза след тренировка,и една в другите дни.Първите 5 дена има зареждаща фаза,тоест по 2 дози,сутрин и след тренировка.Има вариант и с половин доза - 50 гр.Зависи от килограмите на трениращия и дневната нужда от креатин.Има голям ефект продукта,но трябва да се спазват точно указанията от етикета(на английски,защото често бг превода е доста грешен). Ти в час ли си е 5гр сутрин 5гр преди и след тренировка и вечер преди лягане още 5гр. Кви са тея 100 гр квис а тея глупости
nenchev
nenchev
11 Май 2012

Дозата е 100 гр.приема се по една доза след тренировка,и една в другите дни.Първите 5 дена има зареждаща фаза,тоест по 2 дози,сутрин и след тренировка.Има вариант и с половин доза - 50 гр.Зависи от килограмите на трениращия и дневната нужда от креатин.Има голям ефект продукта,но трябва да се спазват точно указанията от етикета(на английски,защото често бг превода е доста грешен).
ZEXpower
ZEXpower
11 Април 2012

Тъй като на колегата не е отговорил никой, и аз да попитам колко грама е дозата и по колко дози се пият на ден?
Поне да сме 2ма :)
zmaj
zmaj
09 Август 2011

Колко грама е дозата и по колко дози се пият на ден?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Trans-X от SCITEC Nutrition

Trans-X

Подкатегории: Креатин Монохидрат    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 900 грама
24 лв.
2040 лв.