MCT Oil 100% Organic от Nature's Way

Nature's Way

MCT Oil 100% Organic

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: MCT Oil Разфасовка: 480 мл Съставки на продукта
5860 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 34863

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

100% МСТ съдържа кокосово масло от кокосови орехи с премиум качество! Превъзходен източник на средноверижни мастни киселини (MCТs) – каприлова и капринова киселини. В една доза (1 с.л. / 15 ml) има 7.7 g каприлова киселина и 5 g капринова киселина. Продуктът е потвърден като свободен от ГМО (Non-GMOProjectVerified)! Не съдържа хексан! 100% ефикасност! Качество, гарантирано от Nature’s Way – американска компания с 50 години опит в индустрията на хранителни и диетични добавки!

Средноверижните триглицериди в кокосовото масло са полезни мазнини, които се метаболизират различно от повечето мазнини. Те стимулират изгарянето на излишните мазнини и действат като бърз източник на енергия за тялото и мозъка. Те повишават нивата на „добрия” холестерол, което намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и са изключително полезни за хора с високо кръвно налягане.

След консумация средноверижните триглицериди отиват директно в черния дроб, където се използват като бърз източник на енергия или се превръщат в кетони, които също произвеждат енергия. Кетоните са отличен източник на енергия за невроните, тъй като лесно преминават от кръвния поток в мозъка. Установено е, че кетоните имат уникални ефекти върху мозъка, а през последните години се проучва действието им при епилепсия и болест на Алцхаймер.

Косовото масло е натурална храна с изключителни ползи при затлъстяване и наднормено тегло. За усвояването му се изисква повече енергия, а при консумацията му се стимулира обмяната на веществата и изгарянето на излишните мазнини, особено натрупаните в коремната област. Кокосовото масло е с нисък гликемичен индекс и спомага за поддържане нормални нива на кръвната захар. Средноверижните триглицериди в състава му са естествен източник на енергия и същевременно не се натрупват в проблемните участъци. Благодарение на специфичния начин, по който се метаболизират, те значително могат да намалят апетита.

Кокосовото масло има дълбоко подхранващи кожата и косата свойства. В тези случаи то може да се прилага и локално. То има дълбоко хидратиращ ефект и има значителни ползи при суха кожа и екзема. Чудесно средство за изглаждане на околоочния контур, където кожата е тънка и чувствителна.

Установено е, че има и слабо слънцезащитно действие, което блокира около 20% от ултравиолетовите слънчеви лъчи. По тази причина освен върху кожата, може да се нанася и по краищата на косата, за да действа като защитна бариера. Полезно е при сухи и цъфтящи краища.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

MCT Oil 100% Organic от Nature's Way

MCT Oil 100% Organic

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: MCT Oil    Марка: Nature's Way    Разфасовка: 480 мл
5860 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
58.6 лв.
51.63 лв.