Flax Oil (High Lignan) 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg

12345    4/5  (2 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Ленено масло Разфасовка: 120 Гел капсули Съставки на продукта
36 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11597

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Източник на Омега-3 мастни киселини
➡ Намаляване на холестерола
➡ Срещу сърдечно-съдови заболявания
➡ С високо съдържание на лигнин

Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) е широко известно заради своите многобройни благоприятни ефекти върху организма. То съдържа изключително важните за организма омега-3 мастни киселини. Продуктът ленено масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания.

Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) съдържа големи количества лигнини – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. Също така увеличава енергийните нива, редуцира мазнините, съкращава времето за възстановяване. Продуктът ленено масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) е извънредно богат на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс. Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Каква е разликата между лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) и обикновеното масло от ленени семе (Flax Oil)?

Лененото масло с висока концентрация на лигнин (Flax Oil High Lignan) осигурява на организма по-големи количества растителни химикали и лигнини, които са свързани директно с естрогена. Високата концентрация на лигнини прави продукта далеч по-потентен от обикновеното ленено масло на пазара.

Другото предимство на концентрираното ленено масло е по-високото съдържание на омега-3 , 6 и 9 мастни киселини в състава.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

c0l3c7i0n
c0l3c7i0n
31 Март 2012

Колко мг. лигнан има в 1 доза (3 хапа) ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg от NOW Foods

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Ленено масло    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 Гел капсули
36 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
36 лв.
31.72 лв.