Super Primrose Oil 1300 mg от NOW Foods

NOW Foods

Super Primrose Oil 1300 mg

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Масло от Безстъблена Иглика Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози Съставки на продукта
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 11729

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Понижаване на холестерола
➡ Понижаване на кръвното налягане
➡ Здраве за сърдечно-съдовата система
➡ Подпомага черния дроб
➡ Богат източник на гама-линоленова киселина

Масло от безстъблена иглика (Primrose Oil) е суплемент, който съдържа около 9-10 % гама-линоленова киселина. Тя се счита за незаменима мастна аминокиселина, което означава че тялото не може да я синтезира самостоятелно и се налага приемът й чрез храната.

Гама-линоленова киселина спомага за нормалната функция на мозъка, растежа и развитието, костното здраве, регулира метаболизма, влияе благоприятно на артериите, помага при сърдечни заболявания, пременструални болки, множествена склероза и високо кръвно налягане.

Масло от безстъблена иглика (Primrose Oil) влияе успокояващо на болката, намалява възпаленията, подобрява отделянето на полови хормони като естроген и тестостерон, понижава нивата на холестерол и спомага при цироза на черния дроб. Масло от безстъблена иглика (Primrose Oil) се използва в медицината от векове. NOW Foods използва специална технология за капсуловането му в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Super Primrose Oil 1300 mg от NOW Foods

Super Primrose Oil 1300 mg

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Масло от Безстъблена Иглика     Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози
35 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
35 лв.
30.84 лв.