Krill Oil 500 mg от Reflex

Reflex

Krill Oil 500 mg

12345    4.2/5  (5 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Крилово масло Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12193

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Крилово масло. Най-мощния EPA & DHA продукт на пазара. Многократно по-бързо резорбиране, в сравнение с останалите Омега 3 продукти.

Комбинацията от Omega 3 fatty acids и антиоксиданта Astaxanthin правят SUPERBA Krill Oil уникална и високо ценена добавка. SUPERBA Krill Oil предлага важен източник на уникални фосфолипиди, богати на антиоксиданти и на две важни Omega-3 ненаситени поликиселини, EPA и DHA. Фосфолипидната структура на EPA и DHA в криловото масло ги прави по-усвоими, сравнени с триглицеридните форми, намиращи се в обикновените рибени масла като маслото в черния дроб на трестката и другите стандартни omega 3 продукти.

SUPERBA Krill Oil съдържа естествено намиращия се Astaxanthin – който е антиоксидант, 300 пъти по-силен от витамин Е и над 30 пъти по-силен от Co-Enzyme Q10*.

Начин на употреба : Приемайте 1-2 дневно с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Krill Oil 500 mg от Reflex

Krill Oil 500 mg

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Крилово масло    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
52.86 лв.