Omega 3 от Reflex

Reflex

Omega 3

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Рибено масло Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
23 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12204

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изключително полезен за сърцето, намалява нивата на вредния холестерол, подпомага изгарянето на мазнините, увеличава притока на кислород до работещите мускули. Увеличава силата и повишава нивата на хормона на растежа.

Omega 3 - Oмега 3 мастни киселини са ненаситени поликиселини и се намират в изобилие в рибените масла. Те имат голямо значение за здравето и доста често са една от последните добавки, които хората смятат да взимат.

Всъщност Omega 3's би трябвало да бъде на върха във Вашия списък!

Omega 3 мастните киселини, както е установено, намаляват серумните нива на холестерола (важен за сърдечносъдовото здраве).

Всяка Reflex Omega 3 капсула съдържа 1000 мг. чисто, концентрирано, рибено масло без замърсители, което осигурява 45% Omega 3 мастни киселини.

Те могат също така да намалят риска от сърдечен удар. Тези резултати често се виждат при хора, които консумират диета богата на рибени масла. Ескимосите, например, имат ниско ниво сърдечни заболявания. Атлетите могат да се възползват от това, че при консумацията на Omega 3's се оказва, че аеробните упражнения усъвършенстват способността на Omega 3's още повече да подобри нивата на холестерол. Освен това е установено, че Omega 3's може както да засили изгарянето на мазнините, така и фактически да намали мастните резерви.

Ние също виждаме доказателство за участието на Omega 3's в изпълненията и в повишаването на силовита нива при атлетите. Проучванията показват и възможностите на Omega 3's да намаляват нивата на катаболизма ( разрушаване на мускулите) и да повишават хормоналните нива.

Чрез намаляване на възпалението, Omega 3's може да намали болката при ревматоидните артрити, въпреки, че това е полезно в началните етапи на болестта и не е ясно дали действа при напредването на самата болест.

Omega 3's също така може да намали болката причинена от менструални спазми при дамите.

Това е изключителен източник на “добри” мазнини ( основно мастни киселини), които не се набавят лесно чрез естествената диета и като противовес на наситените мазнини, една диета богата на Omega 3's може да доведе до намаляване на сърдечните заболявания.

Какво прави Reflex Omega3 различно от продуктите на конкурентите?

Предвид факта, че Omega 3 мастните киселини се получават от естествени източници, нивата в добавките могат да варират в зависимост от източника и метода на преработка.

Замърсяването е главния проблем : рибата може да акумулира токсини като живак, диоксини и PCB's (полихлорирани бифенили), които са вредни за Вашето здраве. От изключително важно значение е, че Reflex Nutrition разполага с място за процедури, гарантиращи щателна проверка на всяка партида Reflex Omega 3 за всички замърсители, за да Ви осигури спокойствие и задоволство.

Начин на употреба : Взимайте по една капсула 3 пъти дневно с храненето.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

THAIS
THAIS
29 Април 2014

@mali'to - Можеш да ги приемаш всеки ден, без значение тренировъчен или не, а дозировката по етикет е 3 капсули, приемани успоредно с хранене. Аз лично съм 1-2 дневно, но всеки с неговите нужди и възможности. :)
mali'to
mali'to
31 Октомври 2013

kak i koga da go priema ????
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Omega 3 от Reflex

Omega 3

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Рибено масло    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули
23 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
23 лв.
20.26 лв.