Omega 3 от SCITEC Essentials

SCITEC Essentials

Omega 3

12345    4.5/5  (6 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Рибено масло Разфасовка: 100 Гел капсули, 50 Дози Съставки на продукта
-15%   24 лв.
2040 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 10647

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

OMEGA-3 - есенциални мастни киселини!

Този комплекс съдържа ЕРА (ейкозапентенова киселина) и DHA (докозахексенова киселина) – две мастни киселини, които укрепват и поддържат в отлично здравословно състояние сърдечно - съдовата система.

Омега-3 мастните киселини влизат в групата на т.нар. „добри” мазнини и се считат изключително важни за правилното функциониране на клетките, сърцето и обмяната на веществата.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Omega 3 от SCITEC Essentials

Omega 3

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Рибено масло    Марка: SCITEC Essentials    Разфасовка: 100 Гел капсули, 50 Дози
24 лв.
2040 лв.