Omega 3-6-9 от Solgar

Solgar

Omega 3-6-9

12345    4/5  (1 гласували)
Категории: Мастни киселини Подкатегории: Омега 3-6-9 Разфасовка: 60 Гел капсули Съставки на продукта
6595 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12396

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Подпомага: продукцията на хормони; имунната и сърдечно-съдовата системи; структурата и функциите на клетъчните мембрани; транспорта, разграждането и отстраняването на холестерола от човешкия организъм; нормалния растеж, особено на кръвоносните съдове и нерви.

Омега 3 мастни киселини: подпомагат при възпалителни и автоимунни процеси; подържат здрава сърдечно-съдовата система; са необходими на бременни и кърмещи жени за нормалното развитие на ембриона и бебето; са нужни за добрата мозъчна функция (памет, зрение…), DHA изгражда 25% от мозъка; намаляват възможността за възникване на депресии.

Омега 6 мастни киселини: подпомагат при възпалителни процеси (комбинират се с омега 3 мастни киселини); осигуряват хормонален баланс; подпомагат при невропатии (диабетна…) и стимулират предотвратяването им; са необходими за здрава кожа

Омега 9 мастни киселини: подържат здрава сърдечно-съдовата система; влияят благоприятно на стойностите на холестерола (намаляват общия и ,,лошия’’ холестерол, увеличават ,,добрия’’ холестерол), намаляват плазмените стойности на триглицеридите; понижават струпването на тромбоцитите/сгъстяването на кръвта; подпомагат контрола на стойностите на кръвната захар; част са от клетъчните мембрани, които са важни за клетъчните функции и здраве; стимулират необразуването на жлъчни камъни.

Начин на употреба: За възрастни по 3 (три) капсули дневно по време на хранене или по указание от лекар.

Продуктът не съдържа захар, сол, скорбяла/ нишесте, жито/пшеница, мая, соя, млечни продукти; изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Omega 3-6-9 от Solgar

Omega 3-6-9

Категории: Мастни киселини
Подкатегории: Омега 3-6-9    Марка: Solgar    Разфасовка: 60 Гел капсули
6595 лв.