Selenium 100 mcg от Grassberg

Grassberg

Selenium 100 mcg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Минерали Подкатегории: Селен Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
1999 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 35683

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Всяка капсула Grassberg Selenium съдържа 100 микрограма L-Селенометионин, което е органична и добре усвоима форма на селен - срещаща се естествено в природата главно в бразилските ядки и бобовите растения.

Тъй като човешкият организъм не може сам да произвежда селен е необходимо да си го набавяме от храна или хранителни добавки, за да се снабдим с нужното количество. Много хора обаче не успяват да се хранят здравословно и разнообразно, тъй като се хранят на крак и често в менюто им присъства преработена храна. Ето и основните ползи от набавянето на достатъчно селен:

     Селенът е мощен антиоксидант и предпазва клетките от оксидативен стрес. Може да подсили имунната система чрез намаляване на увреждането от свободните радикали и да намали процеса на стареене на клетките. Също така е основен елемент на глутатион пероксидазата като подпомага осъществяването на важни ензимни процеси, които предпазват липидите в клетъчните мембрани - това предпазва клетките от мутация и увреждане на ДНК, които могат да причинят различни заболявания. Селенът е нужен за правилното функциониране на имунната система и за противодействие на развитието на вируси.

     Селенът е полезен за сърдечносъдовата система, тъй като ниските му концентрации са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Редица проучвания сочат, че набавянето на достатъчно селен е добра превенция срещу коронарна болест на сърцето. Основните ползи на минерала са - способността му да се бори с възпаленията, да увеличи кръвния поток и да намали оксидативния стрес причинен от свободните радикали.

     Селенът има и ключова роля за регулиране функцията на щитовидната жлеза. Този минерал действа като катализатор за производството на активни хормони на щитовидната жлеза. Тази жлеза контролира множество важни ежедневни функции на тялото, включително апетит, сън, температура, тегло и енергия. Проблем с правилната функция на щитовидната жлеза може да доведе до негативни симптоми като раздразнителност, мускулна слабост, умора, наддаване или загуба на тегло, проблеми със съня и много други нежелани състояния. Селенът действа като мощен протектор на щитовидната жлеза и регулира производството на реактивен кислород в жлезата и я предпазва от антитела, които могат да създадат заболяване.

Начин на прием: Приемайте 1 капсула дневно с чаша вода.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 07:42:00
  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride за хранителни режими
  OstroVit

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride

  150 капсули, 38 Дози
  2745 лв. 1373 лв. (-50%)
  Купи

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 150 капсули, 38 Дози

  OstroVit Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride е висококачествена хранителна добавка, която съдържа 100% креатин хидрохлорид. Тази форма на креатина е популярна с високата си бионаличност, усвоимост и разтворимост. Продуктът е предназначен за спортисти, които търсят допълнителна доза сила, издръжливост и енергия. Креатинът е една от най-известните хранителни добавки. Използва се с цел пок...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Selenium 100 mcg от Grassberg

Selenium 100 mcg

Категории: Минерали
Подкатегории: Селен    Марка: Grassberg    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
1999 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
19.99 лв.
17.61 лв.