Chromium Picolinate 200 mcg от NOW Foods

NOW Foods

Chromium Picolinate 200 mcg

12345    3.8/5  (4 гласували)
Категории: Минерали Подкатегории: Хром Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
20 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 11553

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Регулиране на инсулина
➡ Стабилизиране на кръвната захар
➡ Важен за синтезата на мазнини и протеини
➡ Влияе силно върху обмяната на мазнините
➡ Срещу сърдечно-съдови заболявания

Хром (Chromium) като добавка се усвоява най-добре от тялото, когато се приема под формата, наречена хром пиколинат (Picolinate). Хром (Chromium Picolinate) е ключов и незаменим минерал за производството на инсулин в тялото, синтезата на холестерола, мазнини и протеини. Инсулинът е хормонът, който стабилизира нивата на кръвната захар в тялото.

Хром (Chromium Picolinate) е нужен за образуването на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата и затова понякога е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.

Изследвания показват, че ниски нива на хром в кръвната плазма са индикация за заболяване на коронарната артерия. При бременни жени е необходим допълнителен прием на хром поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Хром (Chromium Picolinate) има голямо значение за профилактиката на захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене. С възрастта нивата на хром в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.

Начин на употреба: Една доза с всяко хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Magnesium Citrate 200 mg

  Magnesium Citrate 200 mg за хранителни режими
  35 лв.

  Magnesium Citrate 200 mg


  Категории: Минерали
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 Таблетки

  ➡ Необходим за образуване на енергия ➡ Подпомагане на костния растеж ➡ За здраво сърце ➡ Подпомагане на мускулните съкращения Магнезий (Magnesium Citrate) е от първостепенна важност за всяка клетка в човешкото тяло. Магнезий (Magnesium Citrate) е минерал, който е необходим за енергийния метаболизъм...


Съчетайте този продукт с

 • CLA 1200 + Green Tea

  CLA 1200 + Green Tea за хранителни режими
  31 лв.

  CLA 1200 + Green Tea


  Категории: Антиоксиданти, Изгаряне на мазнини
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози

  Стимулира растежа на безмастни мускули; Помага за намаляване на телесната мазнина; Увеличава метаболитния ритъм на организма; Висока 1200мг доза; Ефективна комбинация със Зелен чай; Съдържа Methocel ® CRT-ss. Amix ™ CLA 1200 (Свързана линоленова киселина) е мастна киселина, която не може да бъде пр...
 • Selenium 100 mcg

  Selenium 100 mcg за хранителни режими
  1661 лв.

  Selenium 100 mcg


  Категории: Минерали
  Марка: GNC
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Селенът е есенциален микроелемент, който участва в изграждането на антиоксидантни ензими в организма и подпомага антиоксидантната активност на витамин Е. Счита се, че селенът би могъл да намали риска от развитие на някои видове рак. Начин на употреба : 1 таблетка дневно....
 • CLA 1250 / Isolated

  CLA 1250 / Isolated за хранителни режими
  54 лв. 4590 лв.

  CLA 1250 / Isolated


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PVL / Pure Vita Labs
  Разфасовка: 180 Гел капсули, 180 Дози

  CLA MAXX е най-чистата и най-качествена клинично доказана CLA със своята нова Ethyl Ester технология на разграждане. Maxx Essentials CLA Maxx са гел капсули т.е. с течно в течно състояние. 1 капсула съдържа 60% повече CLA от другите капсули. Съдържанието е точно това, от което се нуждае организма:...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Chromium Picolinate 200 mcg от NOW Foods

Chromium Picolinate 200 mcg

Категории: Минерали
Подкатегории: Хром    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули
20 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
20 лв.
17.62 лв.