Iron Complex от NOW Foods

NOW Foods

Iron Complex

12345    4.5/5  (2 гласували)
Категории: Минерали Подкатегории: Желязо Разфасовка: 100 Таблетки Съставки на продукта
31 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11625

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Ключов минерал за пренасяне на кислород
➡ Срещу анемия
➡ За здрава имунна система
➡ Облекчава симптоми на менопауза

Желязо (Iron) е ключов минерал за формирането на червените кръвни телца и сложното белтъчно съединение хемоглобин, който е отговорен за пренасянето на кислород от белите дробове към всички тъкани в организма, както и за миоглобина, отговорен за преноса на кислород до сърцето и скелетните мускули.

Дефицитът на Желязо (Iron) води до анемия - състояние, при което съдържанието на червени кръвни клетки е недостатъчно. Желязо (Iron) играе роля и в други жизненоважни процеси в организма – енергийния метаболизъм, продукцията на невротрансмитери (серотонин и допамин), подпомага функцията на имунната система и синтезата на колаген.

Жените в менструация имат най-високи нужди за желязо. Към продукта са добавени и екстракти от билки като Донг Куай и червена малина, които улесняват сиптомите на менопаузата като горещи вълни и нощно потене, както и витамини, които действат синергистично и увеличават усвояването на желязо (Iron).

Начин на употреба: Една таблетка с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Vitamin D-3 10000 IU

  Vitamin D-3 10000 IU за хранителни режими
  47 лв.

  Vitamin D-3 10000 IU


  Категории: Витамини
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 120 Гел капсули, 120 Дози

  NOW Vitamin D-3 10,000 IU се нарича слънчев витамин, защото се получава чрез радиацията на слънчевите лъчи. В човешкия организъм Vitamin D-3 може да се синтезира в кожата при въздействието на слънчевите лъчи. NOW Vitamin D-3 10,000 IU спомага при профилактиката на различни онкологични заболявания к...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Iron Complex от NOW Foods

Iron Complex

Категории: Минерали
Подкатегории: Желязо    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Таблетки
31 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
31 лв.
27.31 лв.