Iron Complex от NOW Foods

NOW Foods

Iron Complex

12345    4.5/5  (2 гласували)
Категории: Минерали Подкатегории: Желязо Разфасовка: 100 Таблетки Съставки на продукта
31 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11625

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Ключов минерал за пренасяне на кислород
➡ Срещу анемия
➡ За здрава имунна система
➡ Облекчава симптоми на менопауза

Желязо (Iron) е ключов минерал за формирането на червените кръвни телца и сложното белтъчно съединение хемоглобин, който е отговорен за пренасянето на кислород от белите дробове към всички тъкани в организма, както и за миоглобина, отговорен за преноса на кислород до сърцето и скелетните мускули.

Дефицитът на Желязо (Iron) води до анемия - състояние, при което съдържанието на червени кръвни клетки е недостатъчно. Желязо (Iron) играе роля и в други жизненоважни процеси в организма – енергийния метаболизъм, продукцията на невротрансмитери (серотонин и допамин), подпомага функцията на имунната система и синтезата на колаген.

Жените в менструация имат най-високи нужди за желязо. Към продукта са добавени и екстракти от билки като Донг Куай и червена малина, които улесняват сиптомите на менопаузата като горещи вълни и нощно потене, както и витамини, които действат синергистично и увеличават усвояването на желязо (Iron).

Начин на употреба: Една таблетка с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Iron Complex от NOW Foods

Iron Complex

Категории: Минерали
Подкатегории: Желязо    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Таблетки
31 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
31 лв.
27.31 лв.