Electrolyts от PEAK

PEAK

Electrolyts

12345    3.6/5  (7 гласували)
Категории: Минерали, Интра продукти Подкатегории: Мултиминерали, Електролити Разфасовка: 220 Таблетки Съставки на продукта
22 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12750

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ELECTROLYT COMPLEX съдържа всички витамини от В-група плюс всички важни микроелементи и минерали, които при интензивно физическо натоварване се изхвърлят с потта.

Важно е да се знае, че този продукт НЕ се приема след натоварване (тренировка), дори и след така наречената „следтренировъчна добавка” (Createston), защото той намалява способността на кръвта да коагулира и по този начин за определено време намалява дееспособността, както и готовността за усвояване на хранителни вещества.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Pavel
Pavel
02 Януари 2014

???
Pavel
Pavel
30 Декември 2013

dozata kolko e ???
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Electrolyts от PEAK

Electrolyts

Подкатегории: Мултиминерали, Електролити    Марка: PEAK    Разфасовка: 220 Таблетки
22 лв.