Calcium Magnesium Citrate от Solgar

Solgar

Calcium Magnesium Citrate

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Минерали Подкатегории: Калций, Магнезий Разфасовка: 50 Таблетки Съставки на продукта
2195 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12170

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Калций – най-разпространеният минерал в човешкият организъм; изгражда и подържа кости и зъби;участва в кръвосъсирването и контролира преминаването на течности през клетките; важен за правилното функциониране на сърцето, мускулите и инервацията им.
Магнезий – участва в мускулните съкращения и нервната функция; най-малко половината от магнезия в тялото на човек е свързан с калций и фосфор и се намира в костите, останалият е в червените кръвни клетки, мускулите и други меки тъкани.


Начин на употреба: за възрастни 5 ( пет ) таблетки дневно по време на хранене или по указание от лекар.

Продуктът е подходящ и за крайни/строги вегетарианци.

Не съдържа захар, сол, скорбяла/ нишесте, жито/пшеница, мая, царевица, соя, млечни продукти, консерванти; изкуствени оцветители, овкусители и аромати.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване,моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Calcium Magnesium Citrate от Solgar

Calcium Magnesium Citrate

Категории: Минерали
Подкатегории: Калций, Магнезий    Марка: Solgar    Разфасовка: 50 Таблетки
2195 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
21.95 лв.
19.34 лв.