Стакове Всички категории
UFC Practice Gloves от UFC

UFC Practice Gloves

12345    4/5  (15 гласували)
Категории: ММА Аксесоари и облекло Марка: UFC
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10141
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Практиката е ключа към успеха. Ето защо UFC Practive Glove е перфектната добавка към вашата тренировъчна екипировка.

Тези ръкавици са подходящи за тренировки на земя, благодарение на специалния участък с пълнеж, който позволява по-лесно свиване на юмрука.

Ръкавиците съдържат и вентилационна мрежа, която охлажда ръцете и е предварително извита с индивидуални места за всеки пръст, което дава по-голяма степен на ловкост и движение.

Ръкавиците се отличават и с новата ClinchStrap™ технология. Тази двустепененна система за сигурност използва втора, по-къса кука/каишка, с която ръкавиците може да се заключат и да се намали свободното им движение.

ClinchStrap™ създава и по-голяма възможност за отваряне на самата ръкавица, за по-лесно слагане и махане.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Iliya
Iliya
26 Септември 2013

има ли размер m//l/xl
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ ММА Аксесоари и облекло

UFC Practice Gloves от UFC

UFC Practice Gloves

Марка: UFC   
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
60 лв.
52.8 лв.