Стакове Всички категории
UFC Striker Gloves от UFC

UFC Striker Gloves

12345    4/5  (9 гласували)
Категории: ММА Аксесоари и облекло Марка: UFC
75 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10137
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ръкавиците се отличават с дебела подложка за пръстите и с предварително изработен дизайн, който позволява максимална ловкост. Палеца е открит, което допълнително увеличава свободата на движение. В долната част на палеца има подложка, която предпазва по време на удари, а горната част на палеца е свободна.

Ръкавиците съдържат и вентилационна мрежа, която охлажда ръцете и е предварително извита с индивидуални места за всеки пръст, което дава по-голяма степен на ловкост и движение.

Ръкавиците се отличават и с новата ClinchStrap™ технология. Тази двустепененна система за сигурност използва втора, по-къса кука/каишка, с която ръкавиците може да се заключат и да се намали свободното им движение.

ClinchStrap™ създава и по-голяма възможност за отваряне на самата ръкавица, за по-лесно слагане и махане.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ ММА Аксесоари и облекло

UFC Striker Gloves от UFC

UFC Striker Gloves

Марка: UFC   
75 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
75 лв.
66 лв.