Anabolic Pak от BioTech USA

BioTech USA

Anabolic Pak

12345    4.3/5  (8 гласували)
59 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11058

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Anabolic Pak е комплексна анаболна хранителна добавка на базата на натурални растителни стероли, DHEA, трибулус, билкови екстракти, витамини, минерали и аминокиселини.

Без съмнение тестостерона е един от най-важните анаболни хормони в човешкото тяло - той стимулира увеличаването на мускулната маса и сила, намаляването на телесните мазнини, подобрява белтъчния синтез и гликогеновите запаси, ускорява възстановяването и подобрява самочувствието. Anabolic Pak повишава ефективно нивото на собствения тестостерон в организма, хармонично с работата на целия организъм, без никакви странични ефекти. Anabolic Pak е безопасен и легален - може да се ползва от всеки здрав мъж над 18 години.

Освен тестостероновите стимулатори Anabolic Pak съдържа и пълен комплект витамини и минерали, ключови за оптимизирането на белтъчния и гликогеновия синтез.

Всяка доза доставя и по 4 540 mg аминокиселини - строителен материал за вашите нови мускули.

Метаболитните и термогенните фактори поддържат метаболизма на високи обороти - това ограничава натрупването на телесни мазнини и осигурява добър тонус през деня.

Билковите и метаболитните фактори оказват сериозна подкрепа на основни жизнено важни системи в организма - имунната, сърдечно-съдовата, отделителната, храносмилателната, нервната.

С Anabolic Pak може да си сигурен, че много по-бързо ще увеличиш мускалната си маса, сила и издръжливост. Тренирай здраво, храни се правилно, приемай Anabolic Pak и резултатите няма да закъснеят.

Начин на употреба : За най-добър ефект да се приеме 1 пакет сутрин след закуска и още 1 пакет 30 - 45 минути преди тренировката следобед.

Ако тренировката е преди обед - 1 пакет със закуската и 1 пакет следобед.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се употребява от лица под 18 г. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не приемайте продукта ако сте бременни, кърмите или сте хронично болни!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

mitakaaa
mitakaaa
26 Ноември 2011

В нетренировъчни дни пие ли се?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Anabolic Pak от BioTech USA

Anabolic Pak

Подкатегории: Спортни ( силни ) витамини    Марка: BioTech USA    Разфасовка: 30 Пакета
59 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
59 лв.
51.98 лв.