Vitamin Code / RAW Prenatal от Garden Of Life

Vitamin Code / RAW Prenatal

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Мултивитамини Подкатегории: Витамини за бременни и кърмещи Марка: Garden Of Life Разфасовка: 90 капсули, 30 Дози Виж съставките на продукта
11995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 23350
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

СУРОВАТА пренатална формула „RAW Prenatal” витамините не са обработвани термично, не са третирани и са чисти, не съдържат свързващи вещества и пълнители и са винаги без млечни продукти и без глутен.

СУРОВАТА пренатална формула „RAW Prenatal” съдържа клинично изследвани пробиотици, които подсилват имунната система не само на майката, но също и на бебето им.

Чудесна мултивитаминна комбинация за току-що започнали да кърмят жени, като подсилването на имунната система се простира и към новороденото бебе, което бива кърмено.+ За всяка майка, която иска да даде “добър старт” на детето си, подсилването на имунната система на детето, още преди раждането, е крайно необходимо.

СУРОВАТА пренатална формула „RAW Prenatal” от Vitamin Code подсилва сърцето и доброто състояние на кръвта със сурови създадени чрез храна желязо, витамини C, E, и B-комплекс плюс фолиева киселина.

Съдържа джинджър за добро храносмилане и срещу сутрешно гадене.

Джинджърът е традиционно средство, което се ползва поколения наред, за облекчаване на обичайните храносмилателни неразположения, често свързвани с бременността.

Съдържа и 800 мкг сурова създадена чрез храна фолиева киселина. Центърът за контрол на заболяванията препоръчва да се вземат поне 400 мкг фолиева киселина за подпомагане на правилото развитие на невралните тръби преди зачеването и поне през първото тримесечие от бременността.+ Фолиевата киселина е витамин от група B, който се среща най-много в зелените листни зеленчуци като спанак или кейл.

Изключителна формула е създадена специално с цел да се подсили имунната система и на майката, и на детето – не само по време на бременността, но и след раждането.

➡ подсилва имунната система на майката и новороденото й бебе
➡ поддържа доброто състояние на храносмилането и отделянето с пробиотици, джинджър, витамин D и цинк
➡ помага за облекчаване на обичайните храносмилателни неразположения, често свързвани с бременността
➡ подсилва сърцето и доброто състояние на кръвта с желязо, витамини C, E и B-комплекс, плюс фолиева киселина
➡ спомага за правилното развитие на невралната тръба с 800 мкг фолиева киселина
➡ подсилва доброто състояние на кожата с витамини A и C, мед и желязо

Тези твърдения не са проверени от F.D.A. (Администрацията по храните и лекарствата на САЩ). Тези продукти нямат за цел да диагностицират, третират или лекуват която и да е болест.

Начин на употреба: за възрастни - по 3 капсули на ден. Може да се взема с храна или на гладно. Капсулите може да се отварят. Съдържанието се приема непосредствено с вода или прясно изцеден сок. Не е за деца.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Vitamin Code / RAW Prenatal от Garden Of Life

Vitamin Code / RAW Prenatal

Категории: Мултивитамини
Подкатегории: Витамини за бременни и кърмещи    Марка: Garden Of Life    Разфасовка: 90 капсули, 30 Дози
11995 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
119.95 лв.
105.68 лв.