Ultra A-Z от PEAK

PEAK

Ultra A-Z

12345    4.3/5  (4 гласували)
Категории: Мултивитамини Подкатегории: Дневни мултивитамини Разфасовка: 150 Таблетки, 75 Дози Съставки на продукта
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12809

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Всяка таблетка ULTRA A-Z Ви дава комбинация от 30 задължителни за Вашия организъм витамини, минерали и микроелементи, както и полифеноли от вида EGCG и OPC (техният антиоксидантен ефект е много по-голям, отколкото на чистите витамини). Таблетките са „time-released”, т.е. подават се равномерно на организма в продължение на часове и се резорбират оптимално, респ. оползотворяват. Приемът два пъти дневно по 1 бр., съответно сутрин след ставане и вечер преди лягане, покрива минималното необходимо количество Витамини на ден за нормалния потребител [100 % RDA (Recommended Dietary Allowance) за 24 часа].

Начин на употреба : Ultra A/Z - 2 таблетки разпределени през деня, с течност.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Ultra A-Z от PEAK

Ultra A-Z

Категории: Мултивитамини
Подкатегории: Дневни мултивитамини    Марка: PEAK    Разфасовка: 150 Таблетки, 75 Дози
28 лв.