NEXGEN Pro от Reflex

Reflex

NEXGEN Pro

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Мултивитамини Подкатегории: Спортни ( силни ) витамини Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12202

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Nexgen® Evolution бе преформулиран в по-малки капсули, за по-лесно преглъщане и сега включва екстракти с по-висока ефикасност и нови усъвременени съставки като Co-Enzyme Q10, Vitamin K2, Lutein Esters, Lyc-O-Mato, семки от грозде и , и Selenium.

Като цяло Nexgen® Evolution съдържа 32, уникални съставки включващи плодови и растителни екстракти, силни витамини, минерали свързани с веригата на аминокиселините, антиоксиданти и пробиотици.

Ако по-рано не сте използвали Nexgen® Evolution, основен принцип зад този преформулиран продукт е да произведе мултивитаминна добавка, включваща най-добрите естествени и всеобщо признати съставки.

Какво прави Nexgen различно от продуктите на конкурентите?

Съдържа превъзходния витамин К2. Витамин К2 е най-биоактивната форма на витамин К. Той е изследван заради ролята си за здравината на костите и сърдечната функция. Открит е в японската ферментирала соева храна, наричана Натто и фокусира огромен научен интерес.

Съдържа изключителния Vitamin B12 като Methylcobalamin – Метилкобаламина е най-бионаличната и най- добре изполвана форма на витамин В12.

Той съдържа Selenium SeLECT® вместо обикновен натриев селенат .Selenium SeLECT L-(+) е- Selenomethionine - съставка на Sabinsa Corporation. Най-бионаличната и чиста форма на селена.

Той съдържа Lutein като BIOLUT Lutein естери – Lutein е жълт каротиноид намиращ се в много растения и животински тъкани. Той е първичен каротиноид в макулата ( централната зона на очната ретина). Клиничните изследванияса показали, че Lutein може да предпазва макулата от потенциално увреждащи видове светлина и по такъв начин да забавя или спира напредването на възрастовата макуларна дегенерация (AMD).

Той съдържа естествен Lycopene като Lyc-O-Mato® - Научно изследване е установило, че каротиноиди като бета-каротин, phytoene, phytofluene и други фитохрани в домата намерени в Lyc-O-Mato са синергични и играят жизнено важна роля за запазване на добро здравословно състояние.

Той съдържа екстракт от зелен чай (polyphenols & catechins) – Извлечен от листата на зелен китайски чай, този специален екстракт съдържа 95 % полифеноли, от които 70% catechins and 30% epigallocatechin (egcg). Антиоксидиращата сила на зеления чай се намира продължително време в центъра на вниманието на научните изследвания.

Той съдържа екстракт от семки от грозде - Способностите на антиоксиданта Proanthocyanidin са 20 пъти по силни от витамин С и 50 пъти по-ефикасни от витамин Е.

Той съдържа чист Japanese Kaneka Brand Co-Enzyme Q10 - Co Enzyme Q10 е мастно разтворим витамин, като естествена съставка се среща във всички животински форми на живот. Той е енергийната централа на организма, които се намират в повечето клетки, с особено висока концентрация в сърцето. Като допълнение той е мощен антиоксидант, подобен на витамин Е.

Iron, Magnesium, Zinc, Copper, Manganese, Molybedenum and Chromium as Amino Acid Chelated Minerals - Най-скъпата форма на минерали, съдържаща се хапчетата с витамини, малко марки я използват, но Nexgen® я използва. Всички минерали са свързана форма, те са минерали свързани в разклонената верига на аминокиселините за повишена абсорбция.

Висококачествени Vitamins A, B6, C, D, Естествен Vitamin E, Thiamin, Riboflavin, Niacin, Biotin, Folic Acid и Pantothenic Acid – Комплексен спектър витамини в количества съответстващи на текущите директиви на ЕО.

Той съдържа Bioperine® - Патентованусилвател на бионаличността. Патентования Bioperine е клинично изследван, че усилва бионаличността на добавените хранителни вещества чрез увеличена абсорбция.

Той съдържа Lactospore® pro-biotic спори – Те са много устойчиви в сравнение с други пробиотици, като са резистентни на стомашната киселинаи с това осигуряват оптимален ръстеж в червата и благоприятстват за тяхното здравословно състояние.

Начин на употреба : Взимайте по 2 капсули, два пъти дневно с храненето.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

NEXGEN Pro от Reflex

NEXGEN Pro

Категории: Мултивитамини
Подкатегории: Спортни ( силни ) витамини    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули
45 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
45 лв.
39.65 лв.