MyoGenic от BioTech USA

BioTech USA

MyoGenic

12345    3.8/5  (4 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Протеинови матрици Разфасовка: 3000 грама Съставки на продукта
126 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No. 11942

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Myogenic може да се възприеме като един пълноценен заместител на храната, създаден за тежко трениращи спортисти. Това е идеалният нощен протеин!

Myogenic съдържа 31 грама протеин на доза! Високотехнологичната марка на протеиново филтриране Myogenic е богата на аминокиселини с разклонена Верига и е съставена от бързо и бавноосвобождаващ се протеин.

Това означава, че протеини от най-високо качество осигуряват постоянно и незабавно захранване с енергия на мускулите и тялото Ви.

Myogenic съдържа и инулин – това е вид въглехидрат, който обаче не увеличава нивото на кръвната захар и не изисква инсулин за да се метаболизира. Инулинът е добре познат като заместител на захарта, но не е изкуствен. Това го прави желана алтернатива на захарта за диабетиците. Подобрява и метаболизма на мазнините.

Начин на употреба : За да получите един наистина вкусен шейк смесете 60 g Myogenic c 450 ml вода или обезмаслено мляко. Препоръчват се 2-3 приема на ден за растеж на чиста мускулна маса.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

nedyalkooo
nedyalkooo
19 Април 2012

Ще ми кажете ли нещо за този протеин ??? добър ли е ???
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

MyoGenic от BioTech USA

MyoGenic

Категории: Протеини
Подкатегории: Протеинови матрици    Марка: BioTech USA    Разфасовка: 3000 грама
126 лв.