GOLD High Protein Shot от FA Nutrition

FA Nutrition

GOLD High Protein Shot

12345    5/5  (44 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Течни протеини Разфасовка: 12 Шишета, 12 Дози Съставки на продукта
Очаквайте скоро!


No.: 31567

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

GOLD High Protein Shot е изключително интересно попълнение в разнородната бленда от продукти на FA Nutrition. Съдържа три вида протеин: хидролизиран телешки протеин, хидролизиран казеин и хидролизиран, суроватъчен протеинов изолат. GOLD High Protein Shot съчетава най-високо качество с удобство и изискан вкус.

Предимства на FA GOLD High Protein Shot биват:

25 грама протеин в 120 мл шот;
• Висококачествена комбинация от три протеинови източника;
Без захари;
• 0 въглехидрати;
• 0 мазнини;
• Различни вкусове;

С готовата си формула GOLD High Protein Shot не само спестява време за приготвяне, но осигурява и бърз източник на строителен материал за тялото. Протеинът е от съществено значение не само за изграждането и развитието на мускулите, но и за бързата им регенерация.

FA GOLD High Protein Shot е комбинация от доказани съставки с иновативна наука, което ни позволява да достигнем най-добрите формули на пазара за спортисти. FA Nutrition винаги имат за цел да създават най-ефективните продукти за спортисти от всички дисциплини. Компанията използва висококачествени суровини осигуряващи синергичен ефект, което носи невероятни резултати за всички – независимо от тренировъчния опит и дисциплина.

GOLD High Protein Shot е подходящ за употреба, преди, по време или след тренировка.

Не пропускайте възможността да се възползвате от невероятната формула на GOLD High Protein Shot!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

GOLD High Protein Shot от FA Nutrition

GOLD High Protein Shot

Категории: Протеини
Подкатегории: Течни протеини    Марка: FA Nutrition    Разфасовка: 12 Шишета, 12 Дози
Очаквайте скоро!