Whey-X5 от Genius Nutrition

Genius Nutrition

Whey-X5

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Суроватъчен протеин Разфасовка: 33 грама, 1 Доза Съставки на продукта
3 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 36663

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

WHEY-X5 е прецизно формулиран за да ви помогне да натрупате и да поддържате мускулна маса без мазнини. Това се постига чрез бързото усвояване на суроватъчен протеин изолат и протеинов концентрат. Ние използваме възможно най-добрите аминокиселини с висока доза BCAA (5.3 g на доза), които се появяват по естествен път в суроватъчния протеин. Genius Nutrition използва най-високо качество 100% суроватъчен протеин, добит чрез естествена филтрация, който има високи свойства на абсорбиране и храносмилане, в комбинация с DIGEZYME® (храносмилателни ензими). WHEY-X5 има превъзходни хранителни свойства, които са важни за всеки, които иска да изгради мускулна маса без да съхранява мазнини, като същевременно продукта има невероятен вкус.

КАКВО ИМА В WHEY-X5®
Концентрат на суроватъчен протеин и изолат на суроватъчен протеин, добити чрез технология за естествено студено филтриране (CWF®), която съдържа висока доза незаменими аминокиселини (тези, които тялото не може да произведе). Суроватъчният протеин е най-богатият източник на аминокиселини и левцин. Изследователите са установили, че повишените нива на левцин в кръвообращението подсилват протеиновия синтез. Проучванията показват, че суроватъчният протеин, консумиран преди или след упражнение бързо увеличава скоростта на протеиновият синтез в мускулите. Суроватъчния протеин се абсорбира бързо и съдържа повече левцин от други източници на протеин. Редовното приемане на суроватъчен протеин е идеално за повишаване и поддържане на мускулната маса по време на хранителен режим да отслабване/оформяне на мускулите, когато е в комбинация с тренировка.

Digezyme® (храносмилателни ензими)
Тези ензими ви помагат да разградите пептидите с къса и дълга верига на по-малки и по-лесно усвоими аминокиселини за максимално храносмилане и без да губите погълнатия Whey-X5 протеин.

Естествени вкусове
Тази формула съдържа само естествени вкусове, няма изкуствени оцветители и използва най-безопасните подсладители.

Защо WHEY-X5®

     Превъзходен аромат и вкус
     25 g протеин на доза
     Висока доза BCAA – 5.3 g
     Подиква растежа на мускулната маса
     Оптимизира представянето и възстановяването след тренировка
     Без добавени въглехидрати или захари
     Смесва се и се храносмила бързо
     Храносмилателни ензими за най-добро абсорбиране
     Без добавени аминокиселини

Указания за употреба

     В тренировъчни дни: Добавете 1 лъжичка в чашата на шейкъра си и залейте с 200-300 ml студена вода. Покрийте и разбъркайте за 20-30 секунди. Консумирайте 1 лъжичка 30 минути преди тренировка и още 1 лъжичка веднага след тренировка.
     В дни без тренировка: Консумирайте 1 лъжичка сутрин и още една между храненията.

↻ Можете да приемате повече дози в зависимост от изчисления прием на протеин.

Внимание! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Whey-X5 от Genius Nutrition

Whey-X5

Категории: Протеини
Подкатегории: Суроватъчен протеин    Марка: Genius Nutrition    Разфасовка: 33 грама, 1 Доза
3 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
3 лв.
2.64 лв.