Mega Strong Protein от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Mega Strong Protein

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Протеинови матрици Разфасовка: 700 грама Съставки на продукта
-15%   49 лв.
4165 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 12895

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Уникалната SLOW MO-PRO ™ формула обхваща всички протеинови източници, използвани до момента, прецизно подбрани с гарантирани резултати.
Този елитен високопротеинов продукт гарантира връх в анаболизма на мускулни белтъци за повече от 5 часа от момента на неговата употреба.

Това се постига поради уникалния състав от шест източници на пълноценни белтъчини, гарантиращи пълното насищане на кръвта с най-желания аминокиселинен профил. Изключителния състав и магически аромат, предлагани от MEGA STRONG PROTEIN ™ отговаря на изискванията и на най-взискателните професионалисти спортисти.

Уникалният състав на MEGA STRONG PROTEIN ™ се базира на шестте най-високо качествени източници на протеини: мицеларен казеин, суроватъчен концентрат, изолат и хидролизат, яйчен албумин и пептид глутамин. Всичко това се допълва чрез добавяне на фармацевтично чист л-глутамин, който от секундата след консумацията представлява идеална защита срещу катаболизма на мускулите структури.

Времето, необходимо за усвояването на аминокиселини, от суроватъчния хиролизат e само 30 минути след консумация. Тя е последвана почти веднага от усвояването на аминокиселини, произхождащи от суроватъчния концентрат и изолат, които осигуряват мощна експлозия на аминокиселини в кръвта, което гарантира постоянен анаболизъм на най-високо ниво. 90 минути от момента на вземането на MEGA STRONG PROTEIN ™, в кръвния поток се включват аминокиселините на най-високо качествения яйчен белтък – албумин, пептид глутамин и мицеларен казеин.

Тези три източника на протеини имат много дълго време на смилане, което в случая на казеина е над 5 часа, което ги прави отличени анаболни средства, със силно изразен антикатаболен ефект. Те гарантират високо ниво на най-ценните аминокиселини в кръвта, включително л-глутамин, когато всички други източници на протеин вече са усвоени.

Оптимално време за вземане на MEGA STRONG PROTEIN ™ Поради уникалния състав MEGA STRONG PROTEIN ™ е универсален протеин и може да се ползва по всяко време. Той е идеален за след тренировка с цел допълнение на протеиновия дефицит, поради наличието на лесно смилаеми хидролизат и изолат на суроватъчен протеин и фармацевтично чист л-глутамин, което ще осигури бързо насищане на кръвта. Този ефект ефективно се разширява от бавно усвояващият се чист яйчен белтък, глутаминни пептиди и мицеларен казеин. MEGA STRONG PROTEIN ™ е също един отличен избор непосредствено преди сън или като заместител на хранене.Препаратът е предназначен за всички лица с повишена нужда от висококачествени протеини. Той се препоръчва за хора желаещи по-бърз растеж на чиста мускулна маса и сила и професионални спортисти.

MEGA STRONG PROTEIN ™ идеално работи с ...

За да се постигне максималното увеличаване на високо качествена мускулна маса, се препоръчва след тренировка MEGA STRONG PROTEIN ™ да се комбинира със съдържащи въглехидрати продукти - CARBONOX ® и CREATINE MAGNA POWER ®.

Отлично взаимодействие преди тренировка ще даде приемът му в комбинация с ARGI POWER 1500 MEGA CAPS ®, AAKG 7500 Shot ™ или препарати, увеличаващи нивото на тестостерона (TRIBUSTERON 90® или ACETOSTERON ®).

По време на предсъстезателен период за да се постигнете намаляване на мастната тъкан, се препоръчва MEGA STRONG PROTEIN ™ да се комбинира заедно с термогенни продукти (THERMO STIM®, THERMO SPEED EXTREME ™ или THERM LINE II ®).

Начин на употреба : 2-3 дози дневно - сутрин, преди тренировка, вечер преди сън. Добавете 1 порция /40 г = 3,5 мерителни лъжици/ към 150 мл вода или мляко.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

pano
pano
10 Септември 2015

KOLKO DOZI E??? tozi ili - 6 components protein na BWG??? i kakva e razlikata???
Molq za byrz otgovor za da moga da pory4am blagodarq...
pano
pano
07 Септември 2015

kolko dozi ima??? ili kolko e meritelnata laji4ka???
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Mega Strong Protein от Olimp Sport Nutrition

Mega Strong Protein

Категории: Протеини
Подкатегории: Протеинови матрици    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 700 грама
49 лв.
4165 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
41.65 лв.
39.19 лв.