Micellar Casein от PEAK

PEAK

Micellar Casein

12345    3.6/5  (7 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Казеин Разфасовка: 1000 грама, 33 Дози Съставки на продукта
69 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12780

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Високо качествен нощен / бавен протеин.

Бавните протеини попадат по-бавно в кръвния ток и имат по-слаб анаболен (изграждащ) ефект от бързите протеини, защото ускоряват в по-малка степен синтезата на мускулен протеин. Престояват до 7 часа в кръвта и поради това проявяват антикатаболно действие, т.е. потискат процесите на разграждане на мускули за по-дълго време от бързите протеини. Тъй като дългосрочният растеж на мускулите не зависи само от синтезата на мускулен протеин, а е резултат от процесите на изграждане и разграждане на мускулна тъкан, снабдяването с бърз протеин за растеж и бавен протеин за защита на мускулите е от голямо значение.

Понеже бавните протеини засищат по-дълго от бързите видове, те са идеален помощник за сваляне на мазнини при диета.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Micellar Casein от PEAK

Micellar Casein

Категории: Протеини
Подкатегории: Казеин    Марка: PEAK    Разфасовка: 1000 грама, 33 Дози
69 лв.