Soy Protein Isolate от PEAK

PEAK

Soy Protein Isolate

12345    3.5/5  (17 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Соеви протеини Разфасовка: 750 грама, 25 Дози Съставки на продукта
39 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12794

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Соевият изолат е смятан от водещите диетолози в света за най-здравословния протеин на пазара. С неговата биологична стойност 85 и най-малко 95% протеин, той не отстъпва по нищо на „млечния си брат”. Основни негови качества са: намалява драстично нивото на холестерола в организма, транспортира мазнините и спомага за бързото им освобождаване, има пряко положително влияние върху имунната система, дебелината на костите, хормоналния баланс, инсулиновата чувствителност и щитовидната жлеза.

Начин на употреба : Soy Protein Isolate - Според протеиновата нужда - от 1 до 4 напитки по 25 г (около 2 мерителни лъжици) протеинов пулвер разтворен в 250 мл нискомаслено мляко.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Soy Protein Isolate от PEAK

Soy Protein Isolate

Категории: Протеини
Подкатегории: Соеви протеини    Марка: PEAK    Разфасовка: 750 грама, 25 Дози
39 лв.